On je zvezda, ali velikog srca: Zbog ovoga ćete Metjua Mekonahija još više voleti! (video)

On je zvezda, ali velikog srca: Zbog ovoga ćete Metjua Mekonahija još više voleti! (video)

Autor: | 04/11/2019

0

Američki glumac Metju Mekonahi je u petak članovima organizacije za pomoć u katastrofama i grupi volontera pomagao u pripremi 800 obroka ćuretine s roštilja za kalifornijske vatrogasce koji su se danima borili s vatrenom stihijom.

Tim je pripremio i dodatnih 800 obroka za mesna prihvatilišta za beskućnike, prenose američki mediji. Njihov je angažman deo dobrotvorne kampanje volontera grupe "Wild Turkey Bourbon" koja se svake godine organizuje pod nazivom "Sa zahvalnošću".

Ove godine su volonteri u saradnji s članovima organizacija za pomoć u katastrofama "BBQ Relief" odlučili da pomognu kalifornijskim vatrogascima. Mekonahi je kreativni direktor grupe "Wild Turkey Bourbon" koja priprema jela s roštilja za razne potrebe, u ovom slučaju za vatrogasce koji se bore protiv požara u Kaliforniji.

Mekonahi i njegov tim prvobitno su planirali da u Los Anđelesu prisustvuju svečanosti u čast svima onima koji su prošle godine učestvovali u gašenju požara Vulsiju koji je poharao područje oko Los Anđelesa i Malibua, ali s obzirom na nedavne nove požare, plan se izmenio.

- Kada smo planirali ovogodišnji roštilj u Kaliforniji, mom drugom domu, nismo ni slutili da će nas ponovo pogoditi razorni požari. Srećni smo što smo danas ovde kako bismo vam se zahvalili na onome što činite za nas i što nadahnjujete druge da se uključe i pomažu svojim zajednicama - rekao je glumac.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti