Poznate ličnosti prošetale pistom sa svojim mališanima i oduševile publiku! (foto/video)

Poznate ličnosti prošetale pistom sa svojim mališanima i oduševile publiku! (foto/video)

Autor: | 03/11/2019

0

Kids&Teen Fashion Selectionom počeo 33. Fashion Selection, a na pisti su se našli mnogi poznati sa svojom decom na oduševljenje publike.

Svi prisutni uživali su u različitim revijama ali i nastupima baletskog studija Adagio i gimnastičkog kluba Ritam. Posebnu pažnju i radost prisutnih izazvao je nastup jedne od najpoznatijih regionalnih influenserki Lee Stanković, koja je publici otpevala dva svoja velika hita “Tik Tak” i “Bambolina”.

Roditelji su na jednom mestu mogli videti najnovije i vrlo udobne modele brenda Lindex i modne kuće Panter, domaćeg brenda koji je prikazao zimsku kolekciju udobne svakodnevne garderobe za devojčice i dečake u veselim bojama.

https://www.instagram.com/p/B4ZUxjJDGOf/

Posebne simpatije, ali i ovacije u publici izazvale su kolekcije dizajnerskog brenda Kiwi i izuzetno atraktivna kolekcija brenda Cane Corso dizajnerke Nele Isaković.

Na reviji brenda Kiwi iza koga stoje tri mlade dame prikazana je urbana kolekcija specifičnih krojeva za devojčice, dečake i žene. Nosivi modeli veoma modernih desena, ali i nasmejani mali i veliki manekeni koji su ih nosili izazvali su aplauze i ovacije mnogobrojne publike.

Etablirana dizajnerka Nela Isaković inspiraciju za koncept svog brenda Cane Corso pronašla je u svom kućnom ljubimcu. Kao što i samo ime brenda kaže, modeli linije Cane Corso by Nela Isaković prikazani na reviji originalni su, moderni i urbani, te je tokom defilea Belexpocentar odzvanjao od aplauza. Pažnju je izazvala i Darija Vračević, naša predstavnica na Dečijoj pesmi Evrovizije koja je prošetala pistom u modelu Cane Corso, kao i pevačica Leontina koja je dizajnerku Nelu Isaković bodrila iz publike.

https://www.instagram.com/p/B4X70ICnYZr/

One koje smo navikli smo da viđamo u glamuroznim izdanjima ili zvaničnoj garderobi , ovoga puta su sa svojim klincima prošetali modnom pistom u potpuno drugačijem stajlingu. Na reviji DexyCo Kids u ulozi manekena bili su Saša Plećević – Dr Feelgood, Ana Štajdohar i influenserka Tatjana Jovanović, dok su iz publike svoje naslednice u modelima brenda Ninia by Sanja Konjović bodrili fudbaler Duško Tošić, pevačica Ana Kokić i Andrej Atijas.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/jelena-karleusa-u-suzama-ali-od-ponosa-zao-mi-je-sto-baka-divna-ne-moze-da-vidi-video/

U nedelju , večeras,  3. novembra u 20h sledi svečano otvaranje 33. Fashion Selectiona i revija kreatorke Suzane Perić, na kojoj će u pratnji orkestra Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije nastupiti i glumica i pevačica Jelena Gavrilović, dok su svoje prisustvo najavile brojne poznate ličnosti Beograda .

 

 

 

hellomagazin.rs Modna agencija Select