Noć veštica u Beloj kući: Tema "uklete šume" sve je ostavila bez daha (foto/video)

Noć veštica u Beloj kući: Tema "uklete šume" sve je ostavila bez daha (foto/video)

29/10/2019

0

Predsednik SAD-a Donald Tramp i prva dama Melanija Tramp u ponedeljak su proslavili svoju treću Noć veštica u Beloj kući.

Na tradicionalnom deljenju slatkiša okupila su se brojna deca. Proslava Noći veštica je dugogodišnja tradicija u Beloj kući, zbog čega je javnost do sada videla razne dekoracije, ali ovogodišnja tema "uklete šume" sve je ostavila bez daha.

Na stubovima Bele kuće postavljene su siluete velikih crnih stabala, blago osvetljene narandžastim svetlima, a na tremu se nalaze redovi izrezbarenih bundeva. Celu "sablasnu" atmosferu upotpunjavale su mašine koje su ispuštale maglu i melodije iz filmova Ghostbusters, Bewitched i Hari Poter.

Prvi par Amerike, koji je ostao formalno obučen za ovu priliku, ispred kuće je čekalo više stotina dece, a njihov izlazak je bio propraćen pesmom iz filma "Porodica Adams".

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Supruga Dejana Tomaševića proživela je pakao: Nisam mogla da otvorim ni flašicu vode, nosili su me i do toaleta

Supruga Dejana Tomaševića, Jelena, oduvek je bila jaka, pozitivna i vedra žena. Jelena i Dejan više od dve decenije uživaju u skladnoj zajednici, a iz velike ljubavi stvorili su četvoro dece - Marinka, Manju, Miu i Matiju. Osmeh sa njenog lica nestao je ubrzo nakon rođenja sina Matije, kada joj je ustanovljena autoimuna bolest poznatija pod nazivom lupus.

24/01/2021

4096 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti