Glumački debi Tamare Paunović: Uspela sam da pobedim veliku tremu

Glumački debi Tamare Paunović: Uspela sam da pobedim veliku tremu

Autor: | 26/10/2019

0

Tamara Paunović godinama gospodari modnim pistama i nema nikakav problem sa javnim nastupom. Ipak, njen glumački debi u predstavi “Povratak otkačenih” prošao je odlično, ali uz puno treme

- Oduševljena sam i presrećna nakon sinoćne premijere. Super je prošlo sve, zaista jako lep osećaj. Uživala sam da delim scenu sa tako sjajnim glumcima i ponosna sam što mi se pružila ovako sjajna prilika da se oprobam u glumi, rekla je Tamara za “Blic” koja ne skriva da je imala veliku tremu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Paunović / TP ?? (@tamarapaunovic.tp) дана 25. Окт 2019. у 3:13 PDT


- Imala sam veliku tremu, ali uspela sam da je pobedim. Zato sam posebno srećna, jer koliko god da imam iskustva sa javnim nastupima kroz manekenstvo, nije mi bilo ni malo lako. Ali, rekla sam sebi da ću pobediti tremu i drago mi je što sam uspela! Čak su me i glumci nakon predstave pohvalili, što mi je jako značilo, rekla je manekenka i dizajnerka koja nema ambiju da se ozbiljno bavi glumom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Tamara Paunović / TP ?? (@tamarapaunovic.tp) дана 25. Окт 2019. у 3:10 PDT


- Ne smatram sebe za glumicu, daleko bilo. Prosto sam probala i zašto i to ne bih imala u karijeri. Svako treba da proba sve što mu se pruži u životu. Zaista sam imala veliku odgovornost da svi budu zadovoljni i dosta sam vežbala ulogu, ali ne mislim da ću sada da postanem glumica. Ljudi se ozbiljno ipak bave time i završavaju Akademiju, ali svako treba da se oproba u novim stvarima i svakog treba podržati - rekla je Tamara.
Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Instagram/Tamara Paunović

Pročitajte još