Vrtić u novom centru grada

Vrtić u novom centru grada

Autor: | 25/10/2019

0

 

Prvi dan u vrtiću je uzbudljiv za sve članove porodice, a posebno za mališane koji se raduju upoznavanju novih drugara i novim avanturama. Ipak, za vas ovaj korak znači i promenu svakodnevice – sada imate još jednu obavezu više i još jednu tačku do koje morate da stignete dva puta dnevno. Kako bi bilo na ne morate da "žonglirate“ sve ove obaveze, to jest, kada bi vam idealan vrtić bio na dohvat ruke?

Za stanare Belgrade Waterfront-a, ova opcija više nije u domenu razmišljanja, već je realnost! U nedavno useljenoj stambenoj zgradi BW Vista otvoren je prvi vrtić u okviru novog centra grada, "Futurino“, u koji su mališani krenuli već početkom septembra.

U moderno opremljenom okruženju novog vrtića, svako dete uči u skladu sa sopstvenim interesovanjima, a uvek pomerajući granice svojih mogućnosti. Kako bi dečaci i devojčice bili opušteni i srećni, pažljivo su osmišljene tematske celine namenjene igri i različitim edukativnim aktivnostima, a velika terasa je idealna za igranje na svežem vazduhu kada vremenske prilike to dozvole.

Osim toga, prostor vrtića "Futurino“ opremljen je savremeno dizajniranim nameštajem, prilagođen potrebama dece raznih uzrasta i bogat različitim "Montesori“ didaktičkim materijalima. Umirujući pastelni tonovi stvaraju ugodnu atmosferu za igranje i učenje, čineći prostor veselijim, a boravak dece još prijatnijim.

U vrtić će moći da idu kako deca koja žive u Belgrade Waterfront-u, tako i njihovi drugari iz okoline, a osim njega, u okviru projekta će u narednom periodu biti otvorene i dve osnovne škole. Od ostalih dečijih "uživancija“, najmlađi već koriste nekoliko jedinstvenih dečijih igrališta duž Sava Promenade, a uskoro će im nove mogućnosti za igru otvoriti i park, veličine čak četiri fudbalska terena!

hellomagazin.rs Promo

Najnovije vesti