Oglasila se Ana Sević: Nije istina da sam raskinula veridbu

Oglasila se Ana Sević: Nije istina da sam raskinula veridbu

Autor: | 25/10/2019

0

Od kako su Ana Sević i Darko Lazić, u društvu ćerkice Lorene, pre nekoliko dana uslikani zajedno, u javnosti su se pojavile informacije da je pevačica ponovo solo i da je prekinula svoju vezu sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem.

Ana je na svom Instagramu objavila i dirljivu poruku, koja je samo podgrejala sumnje.

Život ti pošalje tako neke ljude da bi saznali neke nove širine i proširili vidike. Saznali šta želimo a i šta ne želimo... Spoznali sebe u nekim drugim dimenzijama i situacijama. Videli da možemo još više da volimo. Da smo mnogo vredniji nego što mislimo. Da postoje ljudi koji i te kako znaju da vole, poštuju i budu oslonac i temelj. Hvala ti na svakoj sekundi mog rasta uz tebe, beskrajno sam ti zahvalna na svemu što si učinio za mene i moje dete. Što si bio tu.Volim te i hvala na svemu sto si učinio za nas - napisala je pevačica pored fotografije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) дана 18. Окт 2019. у 4:46 PDT

Kako bi prekinula sva nagađanja i laži koje se plasiraju ovih dana o njoj, Ana je za Alo rekla:

- Zaista nisam želela da se ponovo piše o mom privatnom životu jer je toga bilo previše. Što se tiče priče da sam raskinula veridbu sa Danijelom, to su potpune neistine, jer nas dvoje nikada nismo bili vereni. Takođe, moj bivši muž nema nikakve veze sa našim rastankom. Iz poštovanja prema čoveku koji je skoro dve godine bio deo mog života, kao i iz poštovanja prema njegovim divnim roditeljima, neću više davati nikakve komentare o toj temi.

hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Pročitajte još