Darko Lazić godinu dana od stravične nesreće: Dobio sam novu šansu da živim i neću je prokockati

Darko Lazić godinu dana od stravične nesreće: Dobio sam novu šansu da živim i neću je prokockati

Autor: | 24/10/2019

0

Prošlo je tačno godinu dana od kako je Darko Lazić doživeo tešku saobraćajnu nesreću kod Pećinaca u kojoj je dobio povrede opasne po život. Od nesreće se nije sasvim oporavio, ali će 23. oktobar uvek slaviti kao dan kada je ponovo rođen i zahvalan je bogu što je dobio još jednu šansu.

–  Bio sam u ckrvi i tamo se pred ikonom zarekao da više nikada neću voziti pijan ili umoran. Dobio sam novu šansu da živim i neću je prokockati, naročito zbog moje dece, Lorene i Alekseja, kao i supruge Marine, i mojih roditelja Milana i Branke. Naježim se i sada kada se svega setim iako je sve to iza mene. Nikada više neću dozvoliti sebi da se ponovo nađem u toj situaciji, rekao je Darko kome je najveći strah bio da ne ostane invalid.

– Kada sam prvi put pokušao da ustanem iz kreveta, pao sam. Tada sam sebi rekao: "E pobedićeš vala i ovo." Znao sam da je volja za životom najbitnija, a ja sam je, Bogu hvala imao. Slobodno mogu da kažem da sam bio dosta hrabar, jer osim fizičkog bola, morao sam da ostanem jak i psihički– rekao je Lazić za " Informer".

Hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Ata
Tagovi: Darko Lazić

Pročitajte još