Alek Boldvin skinuo pantalone u sred emisije: Želite da vidite koliko sam kilograma izgubio, spremni? (video)

Alek Boldvin skinuo pantalone u sred emisije: Želite da vidite koliko sam kilograma izgubio, spremni? (video)

Autor: | 24/10/2019

0

Alek Boldvin je jedan od retkih glumaca koji nema problem da i van filmskog seta publici priredi spektakularan doživljaj, te je tako u sred emisije odlučio da pokaže koliko je smršao, ali na potpuno originalan način.

Tokom gostovanja u emisiji The Tonight Show, 61-godišnji glumac dotakao se i svoje transformacije pa je publiku počastio pogledom na svoje "novo" telo.

Razgovarajući s voditeljem Džimijem Falonom zaključio je kako je tokom njihovog susreta imao značajan broj kilograma viška, a tom prilikom pripremili su mu i zvrčku u kojoj je glavnu ulogu imala lutka koja je glumila Aleka.

Glumac se prisetio kako su lutki dodali lažni stomak da bi mu što više nalikovala pa je odlučio da dokaže da to sada više ne bi bilo potrebno.

- Želite da vidite koliko sam kilograma izgubio? Spremni? - upitao je u jednom trenutku, ustao i jednostavno skinuo pantalone zaključivši kako mu "više ne odgovaraju".

Dok je publika oduševljeno skandirala, iznenađeni voditelj je fotografijom pokušao da sakrije strateške delove Boldvinovog tela, ali Alek mu je na to nonšalantno dobacio: "Nije dovoljno velika".

Iako nije otkrio koliko je kilograma izgubio i kako je to postigao, prethodno je na društvenim mrežama priznao da je promenio ishranu i da se sada više bazira na namirnicama biljnog porekla.

hellomagazin.rs Guliver/Getty/Splash
Tagovi: Alek Boldvin