Selena Gomez objavila novu pesmu posvećenu Džastinu Biberu: Ovo je tek početak, biće ih još! (video)

Selena Gomez objavila novu pesmu posvećenu Džastinu Biberu: Ovo je tek početak, biće ih još! (video)

Autor: | 23/10/2019

0

Za samo četiri sata, otkako je na Jutjubu postavljen spot Selene Gomez za najnoviju pesmu 'Lose You To Love Me', isti je pogledan u 1,4 miliona pregleda. 

Selena Gomez je i ovog puta naoravila hit, a više od crno-belog spota, u kojem je jedini i glavni lik upravo sama pevačica, obožavaoci su 'zapeli' za reči pesme.

Naime, slušajući reči iste ne može a da se ne primeti kako bi ona itekako mogla da bude posvećena njenoj najvećoj ljubavi, njenom bivšem dečku Džastinu Biberu s kojim je imala poprilično toksičnu vezu i iz koje je kanadska pop zvezda, nakon raskida, 'pobegla' u zagrljaj lepuškastoj manekenki Hejli Boldvin, s kojom se nedavno i drugi put venčao.

Da mnogi misle da je pesma nastala kao poruka Biberu, otkriveno je i na društvenim mrežama, koje su se užarile raznim komentarima. Tako je jedan korisnik Tvitera napisao:

- Sudeći po naslovu 'Lose You To Love Me', nekako sam uveren da je o Džastinu Biberu - dok je drugi dodao:

- Džastin Biber plače jer zna da bi nova pesma Selene Gomez mogla da bude o njemu. A svi njegovi albumi su o njoj, on još uvek gugla njeno ime da vidi šta je obukla, a čak je i njegova žena opsednuta s njom. Ovo bi moglo da ga razotkrije i svi se bojite toga.

Izvori bliski mladoj pevačici potvrdili su kako je pesma zaista je o njenom slavnom bivšem dečku, kao i da njeni obožavaoci mogu da očekuju još pesama na temu njihove turbulentne veze u nadolazećim mesecima.

Selena Gomez i Džastin Biber bili su u vezi od 2011. do 2012., a ponovo su se na nekoliko meseci pomirili 2014. Još jednu šansu svojoj ljubavi dali su 2017., ali ni tada nisu uspeli. Njihova turbulentna veza tada je i završena, a on je, ubrzo nakon prekida, sreću pronašao u sadašnjoj supruzi - Hejli Boldvin, prenosi tportal.hr

hellomagazin.rs Guliver/Getty