Dragana Džajić: Mnogo puta su mi rekli da ne mogu da ostanem u drugom stanju

Dragana Džajić: Mnogo puta su mi rekli da ne mogu da ostanem u drugom stanju

Autor: | 23/10/2019

0

Dragana Džajić, ćerka fudbalske legende Dragana Džajića, pre pet meseci se udala za Miloša Ivanovića, brata teniserke Ane Ivanović, i sada sa nestrpljenjem iščekuju da njihova porodica postane bogatija za još jednog člana.

Dragana nosi dečaka, a vest o trudnoći je stigla neposredno posle svadbe.  Kako modna dizajnerka otrkiva saznanje da će postati roditelji ih je veoma obradovalo posebno jer nisu očekivali da će se to dogoditi u skorije vreme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Portal Telegraf.rs/JETSET (@telegraf_jetset) on May 25, 2019 at 2:21pm PDT


– Ta vest nas je zaista veoma obradovala! Pogotovo što smo mislili da se to neće dogoditi u neko skorije vreme i da ćemo morati da prolazimo kroz teži, mukotrpan put kako bismo dobili dete  – rekla je Dragana u razgovoru za magazin "Story" i priznala da je, uprkos negativnim prognozama, čvrsto verovala da će se ostvariti u ulozi majke.

– Mnogo puta dobijala sam “ne” kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Ipak, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, pre svega, da čovek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva poverenje u samog sebe – otkrila je Dragana.
Hellomagazin.rs AtaImages/Instagram

Najnovije vesti