Spremna na sve: Anđelina Džoli želi da otkrije najmračnije tajne Breda Pita i uništi mu karijeru

Spremna na sve: Anđelina Džoli želi da otkrije najmračnije tajne Breda Pita i uništi mu karijeru

Autor: | 22/10/2019

0

Da su u ratu i prilikom razvoda dozvoljena sva sredstva borbe, dokazuje i glumica Anđelina Džoli koja, ni tri godine nakon zvaničnog rastanka, bivšeg supruga Breda Pita ne namerava da ostavi na miru.

I dok glumac želi da ravnopravno učestvuje u odgajanju njihovo šestoro dece ( troje usvojene i troje biološke), glumica nema nameru da to  dozvoli i spremna je na sve kako bi Bredu to pravo uskratila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ?????? ????? ???? (@shilove.jp) on Oct 21, 2019 at 12:22pm PDT


– Bredu jako smeta to što se ne viđa sa decom i oseća se kao da izostaje i previše iz njihovog života. Anđelina je još uvek besna na njega. Ljuta je i ljubomorna. Zna da je jedini način da mu se osveti tako što će ga odvojiti od dece i na smrt je preplašena da bi on mogao da uspostavi normalan odnos sa njima, otkriva izvor za strane tabloide i dodaje da je Anđelina spremna na sve kako bi napakostila bivšem suprugu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angelina Jolie Official (@angelinajolie_ger) on Oct 21, 2019 at 10:55am PDT


– Anđelina je spremna da ga ucenjuje i da otkrije intimne detalje iz njegovog privatnog života koje samo ona zna, a za koje je sigurna da bi mu zapečatili karijeru, ukoliko samo pokuša da se približi deci. Toliko je daleko spremna da ide – dodao je izvor.
Hellomagazin.rs Cover images/Instagram