Princ Hari na fini način potvrdio glasine o svađi s Vilijamom: Sva braća imaju svoje dobre i loše dane, ali ja ću uvek biti tu za njega (video)

Princ Hari na fini način potvrdio glasine o svađi s Vilijamom: Sva braća imaju svoje dobre i loše dane, ali ja ću uvek biti tu za njega (video)

Autor: | 21/10/2019

0

U ekskluzivno objavljenom dokumentarcu ITV televizije 'Harry & Meghan: An African Journey' (Harry & Meghan: Afričko putovanje) koji je premijerno prikazan protekle nedelje, princ Hari se dotakao svog odnosa s bratom, princom Vilijamom i mnoge zatekao izjavama.

Pošto je britanska palata nebrojeno puta odbacila navode o razdoru i razmiricama između kraljevske braće, otvoreni pristup i razgovor o ovoj osetljivoj temi od strane princa Harija mnoge je iznenadio.

Vojvoda od Saseksa u sklopu novog dokumentarca 'Harry & Meghan: An African Journey' koji je u nedelju premijerno prikazan na ITV televiziji, a sniman za vreme afričke turneje pre mesec dana, otvoreno je odgovarao na sva postavljena pitanja. Dotakao se tako i spornog odnosa s bratom Vilijamom i naglasio da neke stvari koje su se spominjale po medijima nisu istinite.

- Neizbežno je doživeti sukobe kada ste deo ove uloge, ove porodice i kada se nalazite pod pritiskom javnosti. Ali mi smo braća i uvek ćemo biti. Trenutno svaki od nas ima drugačiji put, ali ja ću uvek biti tu za njega, kao što znam da će on biti za mene - odgovorio je 35-godišnjak.

Potom je potvrdio da se s bratom ne viđa toliko često kao nekada i obrazložio.

- Ne viđamo se toliko često kao što smo pre navikli, ali to je zbog novih obaveza. Veoma smo zauzeti, ali ja ga neizmerno volim i zato moram da naglasim da je većina stvari naduvana u medijima. Sva braća imaju svoje dobre i loše dane.

Poslednjih godinu dana svetski su mediji naveliko izveštavali o sukobu dva brata i njihovih supruga, Kejt Midlton i Megan Markl. Govorilo se da su upravo one glavni razlog nesuglasica. Napise su podstakli poslovni i privatni potezi, razdvajanje poslovnih pravaca dve mlade porodice, ali i fizičko razdvajanje.

Naime, princ Hari i Megan Markl preselili su iz Kensingtonske palate u palatu na posedu dvoraca Vindzora. Podsetimo, Hari je jednom prilikom prošle godine u svom obraćanju javnosti naglasio da je do svih trzavica došlo isključivo zbog njega i brata, a ne njihovih supruga, prenosi tportal.hr

U dugoiščekivanom dokumentarcu pojavila se i vojvotkinja Megan Markl koja je po prvi put dobila priliku da ispriča svoju stranu priče.

 

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još