Porodica i prijatelji na Gruovom grobu: Vetar si toliko voleo, a on te istrgao iz naših zagrljaja

Porodica i prijatelji na Gruovom grobu: Vetar si toliko voleo, a on te istrgao iz naših zagrljaja

Autor: | 18/10/2019

0

Prošlo je 40 dana od tragičene smrti repera Dalibora Andonova Grua, a danas, 18. oktobra, na goblju Orlovača okupili su se reperovi članovi porodice i prijatelji, kako bi dali pomen.

Reperova majka jecala je i plakala grleći krst, a na grob svog sina donela je balone u obliku srca na kojima su pisale srceparajuće poruke upućene Gruu.

- Moram da mu pošaljem poruku... - rekla je reperova majka okupljenima kroz suze, prenosi Telegraf.

"Sine naš, mnogo nam nedostaješ!", "Volimo te", "Sa anđelima", "Prerano si otišao. Tvoj vetar kojeg si toliko voleo istrgao te je iz naših zagrljaja. Ljubavi naša", "Vole te tvoji najmiliji. Anđele naš", "Srećni smo što smo tvoji", "Teško je živeti bez tebe...", pisalo je na balonima.

Nakon održanog pomena baloni sa porukom su pušteni u nebo...

Na Gruovom pomenu bila je njegova neutešna udovica Danica, reperovi roditelji, Niggor, Ivan Ivanović Đus, Edin Škorić, Bane MVP, Marko Đurovski...

Podsećamo, Gru je poginuo 9. septembra 2019. godine, tokom vožnje kajta.

Prema nezvaničnim rezultatima obdukcije, Gru je od jakih udaraca u vodu zadobio dva preloma kičme, nakon čega se udavio. Spasa mu nije bilo, iako su njegovi drugari sa kojima je bio na kajtingu brzo reagovali. Gru je bio iskusan u kajtovanju i uživao je u njemu 20 godina.

hellomagazin.rs ATA Images