Život Felisiti Hafman iza rešetaka: Buđenje u pet ujutro, posete samo vikendom

Život Felisiti Hafman iza rešetaka: Buđenje u pet ujutro, posete samo vikendom

Autor: | 17/10/2019

0

Glumica Felisiti Hafman koja je postala svetski slavna ulogom u tv-seriji 'Očajne domaćice' u maju je priznala krivicu da je platila 15.000 dolara osobi iz kompanije specijalizovane za pripremu testova SAT za upis na američke univerzitete, kako bi popravila rezultate svoje starije kćeri.

Zbog toga je jedna od osuđenih u velikoj korupcijskoj aferi i sada je na izdržavanju dvonedeljne kazne zatvora. U utorak je krenula da služi svoju kaznu u zatvoru Federal Correctional u Dablinu u Kaliforniji.

Ženska kaznionica ima svoja pravila i propise, koje neće zaobići ni slavna glumica. Buđenje za sve zatvorenice započinje jakim alarmom u 5 ujutro, a potom se odlazi u kantinu gde do 6 sati imaju na raspolaganju doručak. U istoj prostoriji od 10:30 pa sve do podne služi se ručak, dok je večera predviđena za posle 16 časova popodne.

U vremenu između tri obroka u danu, sve zatvorenice, od sledeće nedelje uključujući i Felisiti mogu da se bave određenim aktivnostima. Na izbor im se stavlja šivenje, heklanje, izrađivanje čestitki ili origamija, slikanje ili pevanje.

Ukoliko neko od zatvorenih poželi da vreme provodi na svežem vazduhu, to im je dozvoljeno tokom čitavog dana sve do 8:30 uveče. Na ograđenom igralištu može se igrati košarka, odbojka, stoni tenis, tenis, softbol ili pak trčati, prenosi tportal.

Za vreme svoje kazne poznata glumica nosiće zatvoreničku uniformu koja se sastoji od radničkih pantalona kaki boje i smeđe majice i bluze koja je u istoj nijansi kao pantalone.

Svoga supruga Vilijama Mejsija i dve kćeri Sofiju i Džordžiju, osuđena glumica moći će da vidi samo vikendom, subotom i nedeljom od 8 ujutro do podne, kada su dozvoljene posete svim zatvorenicama.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti