Ana Sević priželjkuje još jedno dete, ali nekome se ta ideja ne dopada

Ana Sević priželjkuje još jedno dete, ali nekome se ta ideja ne dopada

Autor: | 16/10/2019

0

Ana Sević iz braka sa bivšim suprugom Darkom Lazićem ima petogodišnju ćerku Lorenu, ali priželjukje da se ponovo ostvari u ulozi majke jer joj je, kaže, jako žao što kroz život nema podršku brata ili sestre, budući da je jedinica.

View this post on Instagram

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Dec 13, 2017 at 11:20am PST


– Ako Bog da, sve je u Božijim rukama. Ne mogu ja da odlučujem o tome, ali mogu da radim na tome (smeh). Priželjkujem, naravno, ja sam jedinica i volela bih da sam imala uz sebe brata ili sestru, tako da ne bih volela da ostanem na jednom detetu. Apsolutno mi je svejedno šta ću dobiti, bitno je da su deca živa i zdrava, da su voljena, da imaju podršku roditelja, oslonac oko sebe i da im se pruža ljubav, sve ostalo nije bitno, ispričala je Ana za "Pink" i  i otkrila da njena naslednica ne priželjkuje da postane starija sestra.


Lorenu baš to i ne interesuje previše. Kad joj se pomene ta tema, ona je onako dobro iskulira. Njoj je savršeno da bude centar sveta i to joj ide od ruke i to dobro koristi zaključila je pevačica koja je srećna u vezi sa biznismenom Danijelom Nedeljkovićem.
Hellomagazin.rs Ata/Instagram
Tagovi: Ana Sević