Obratila se psihoterapeutu: Sa kakvim se problemom suočava vojvotkinja Kejt?

Obratila se psihoterapeutu: Sa kakvim se problemom suočava vojvotkinja Kejt?

Autor: | 15/10/2019

0

Džejms Midlton, brat vojvotkinje od Kembridža, koji uskoro staje pred oltar sa  Francuskinjom Aliz Tevene  godinu dana je vodio bitku sa teškom depresijom zbog koje nije mogao da obavlja ni obične svakodnevne aktivnosti niti da komunicira sa najbližima. On je u najnovijem intervjuu za britanski  "Telegraph" do detalja opisao kako je izgledao taj mračan period i otkrio da mu se na terapijama pridružila sestra, vojvotkinja Kejt.

-Tokom dana bih se povukao i otišao na posao, a onda sam buljio u ekran računara staklenim pogledom čekajući da radno vreme privedem kraju kako bih mogao ponovo da se vratim kući. Toliko sam se osećao inertno da nisam mogao da odgovorim na jednostavnu poruku, pa sam prestao i da pokušavam. Nisam mogao da komuniciram čak ni sa onima koje najviše volim – svojom porodicom i prijateljima, brat vojvotkinje Kejt prisetio se svoje jednogodišnje bitke s depresijom koju je na kraju uspeo da prebrodi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @2royalduchess on Oct 14, 2019 at 6:23am PDT

Džejm je otkrio kako je često imao samoubilačke misli zbog čeja je odlučio da potraži stručnu pomoć. Na psihoterapijama mu se, pored ostalih članova porodice, u svrhu podrške, pridružila i supruga princa Vilijama.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: Kejt Midlton

Pročitajte još