Irena Jovanović otkriva eliksir svoje mladolikosti i put do top forme

Irena Jovanović otkriva eliksir svoje mladolikosti i put do top forme

Autor: | 14/10/2019

0

Irena Jovanović (43) već dve decenije je prisutna na medijskom nebu, a publiku je osvojila harizmom, prefinjenom lepotom i istančanim stilom odevanja.

Nakon 18 godina rada na gradskoj televiziji Studio B 2017. godine prelomila je i prešla na Pink, gde je i danas gledamo u "Svitanju" u ulozi nasmejanog ranoranioca.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Irena Jovanovic (@irenastb) дана 1. Феб 2019. у 12:21 PST

Ponosna majka dva sina Luke i Lazara, za Stil priča o izazovima roditeljstva i otkriva kako uspeva da bude u top formi u četrdesetim.

- Hvala na komplimentu. U pitanju je red koji u nekom trenutku svaki čovek mora da uvede u svoj uzbudljivi život. Zdrava i ne tako obilna hrana, uobročenost, dovoljno sna, fizička aktivnost, pravilno disanje i naravno higijena duha i tela. Ne poznajem nikoga kome se rezultat takvog ulaganja ne vidi - rekla je uvek dobro raspoložena Irena.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Irena Jovanovic (@irenastb) дана 2. Окт 2018. у 10:30 PDT

Voditeljka priznaje i koji su najveći izazovi pedesetih, kao i pribegava li nekim modernim načinima nege i podmlađivanja.

- Imam svoju kozmetičarku Katarinu, i uz pomoć savremenog tretiranja lepote, najnovijim antiejdžing metodama osećam se mladolikom bez agresivnijeg pristupa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Irena Jovanovic (@irenastb) дана 26. Мај 2019. у 10:25 PDT

Kako je svakog dana pod jakom šmnikom, pripadnice lepšeg pola najviše zanima na koji način odmara lice od šminke kao i da li se privatno šminka.

- Bez šminke sam kad god nema reflektora i kamera. Trudim se da koristim proverene prirodne meleme bez agresivnih sastojaka i parfema i kombinujem ih sa brendovima koje sam godinama proverila, a bazirani su na termalnim vodama i obezbeđuju duboku hidrataciju - objašnjava Irena i dodaje:

- Vodim računa o zdravlju i hranim se lako.

hellomagazin.rs ATA Images, instagram/irenastb

Pročitajte još