Hello! vam poklanja!

Hello! vam poklanja!

Autor: | 14/10/2019

0

"Hello!" vam danas poklanja dva puta po dve knjige i to sjajne besteselere - Emili Nagoski "Budi takva kakva jesi" i roman Mari Benedikt "Drugi Ajnštan", o briljantnoj Milevi Ajnštajn!

Senzacionalna naučna saznanja koja će vam promeniti seksualni život u knjizi Emili Nagoski "Budi takva kakva jesi“

Knjiga "Budi takva kakva jesi“ Emili Nagoski temeljan je prikaz prirode ženske seksualnosti i načina na koji ona funkcioniše, koji će vas naučiti kako da seksu pristupate samouvereno i s radošću – zasnovan na revolucionarnim istraživanjima i neuronauci.

Naučnici već desetak godina pokušavaju da naprave "ružičastu pilulu" za žene koja bi na njih delovala isto kao vijagra na muškarce. I, gde je ta pilula? Iz razloga koje "Budi takva kakva jesi“ savršeno pojašnjava, ta pilula nikad neće biti pravo rešenje – međutim, zahvaljujući istraživanjima sprovedenim radi njenog pronalaska, naučnici su došli do senzacionalnih saznanja o tome šta zaista deluje na seksualno blaženstvo žena.

Stres, raspoloženje, poverenje u partnera i predstava o sopstvenom fizičkom izgledu nemaju sporednu, već glavnu ulogu u seksualnom blaženstvu žene. Kada shvatite navedene faktore i naučite da utičete na njih, poboljšaćete svoj seksualni život, što će vam pružiti užitak o kojem ste samo sanjali.

Emili Nagoski je počela karijeru kao seksualni edukator na Univerzitetu Delavera 1995. godine, kad se uključila u program vršnjačkog zdravstvenog vaspitanja. Učila je svoje kolege o stresu, ishrani, fizičkoj aktivnosti i, najvažnije, o seksu. Ubrzo je počela da se bavi i prevencijom seksualnog nasilja i pružanjem podrške žrtvama, i tako je postala seksualni edukator. Doktorirala je u oblasti zdravstvenog ponašanja, sa supspecijalizacijom iz ljudske seksualnosti. Osam godina je bila direktorka programa zdravstvenog obrazovanja i profesor na koledžu Smit, da bi se nakon toga potpuno posvetila pisanju i govorništvu.

Knjigu "Budi takva kakva jesi" možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Nezaboravna priča o briljantnoj Milevi Ajnštajn – "Drugi Ajnštajn“ u prodaji

"Drugi Ajnštajn“ Mari Benedikt je romansirana biografija čuvene fizičarke Mileve Marić, Ajnštajnove prve žene, koji, između ostalog, govori i o njenoj ulozi u Ajnštajnovim teorijama.

Mileva Marić je fascinantna i briljantna fizičarka. Ona je drugi Ajnštajn.

Mileva Marić je oduvek bila drugačija i razlikovala se od ostalih devojaka. Većina dvadesetogodišnjakinja već je u brakovima, a ne studiraju fiziku na elitnom ciriškom univerzitetu koji posećuju samo muški studenti i svi pokušavaju da je zasene veštim proračunima. A onda njen kolega Albert Ajnštajn počinje da se zanima za nju i Milevin svet se okreće naglavačke. Njihova veza se pretvara u partnerstvo kako srca tako i uma, ali u njihovom braku neće biti mesta za više od jednog genija.

Mari Benedikt je književni pseudonim Heder Terel. Rođena je 1969. godine u Pitsburgu u Sjedinjenim Američkim Državama, diplomirala je istoriju i istoriju umetnosti na Bostonskom koledžu, a zatim pravo na Bostonskom univerzitetu. Dok je radila kao pravnica, sanjala je o tome da piše istorijske romane o brilijantnim ženama i konačno je 2017. godine napisala svoj prvi roman "Drugi Ajnštajn“.

Knjigu "Drugi Ajnštajn“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Ako želite da osvojite jedu od ukupno četiri knjige koje vam poklanjamo, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici

 

hellomagazin.rs Promo
Tagovi: pokloni

Najnovije vesti