Mira Škorić otvoreno o životu i bivšim prijateljima: Ja nikome nisam zabila nož u leđa!

Mira Škorić otvoreno o životu i bivšim prijateljima: Ja nikome nisam zabila nož u leđa!

Autor: | 13/10/2019

0

Mira škorić će ovog 22. oktobra obeležiti 30 godina trajanja na estradnoj sceni, tri decenije kroz koje joj se menjao život, neki ljudi su odlazili iz njega, prijateljstva pucala, a ona nije želela da previše priča o svemu tome...

Mira Škorić je zakazala veliki koncert za 22. oktobar u centru "Sava", a danas je gostovala u emisiji "Premijera - Vikend specijal" gde je otvoreno pričala o svemu što publiku već dugo zanima.

- Moralo je to da se desi, zato što je 30 godina karijere velika stvar. Uz pomoć svojih pravih prijatelja rešili smo da to bude 22. oktobar, da napravimo, neću da kažem spektakl, nego da ostavim dušu publici, emociju, srce, sve... Bilo je mnogo lepih stvari u mojoj karijeri, bilo je i medijskog zatišja, zbog bolesti koja se vraćala, nažalost. Ali ja sam borac, nisam se predavala i neću se nikad predati. Ipak, bilo je više lepih stvari u karijeri. Srećna sam jer sam opstala 30 godina u muzičkoj džungli - rekla je Mira, a zatim se prisetila svojih početaka:

- Prvi album sam snimila '88. godine, srećna sam zato što sam imala prave ljude, prave autore oko sebe. Imala sam sreće sa pesmama, sa saradnicima, sa podrškom i mislim da će neke pesme živeti i posle mene.

Pevačica se prisetila i svog dragog kolege Rođe Raičevića, koji je preminuo pre tačno 18 godina, a kog je Mira izuzetno cenila i poštovala.

- Rođa je... Meni je baš teško da pričam o tome, prošlo je 18 godina, a kao da je bilo juče. On je bio duša od čoveka, emotivac, talentovan umetnik. Imala sam sreću da mi on napiše pesmu "Koga ljubim posle tebe", tako da ću i nju izvesti na koncertu - rekla je Mira, a zatim otkrila da smatra da pesme koje danas nastaju neće trajati koliko traju neki njeni hitovi:


- To je trenutno trend, to je instant. Ja poštujem svačiji rad, svačiji uspeh, ali nema ništa bez starih pesama, pevaju se sve pesme nastale osamdesetih, devedesetih godina.

Pevačica je otkrila da se za koncert sudiozno priprema, a da će svi gosti biti iznenađeni njenim stajlingom, jer je najavila da će biti potpuno drugačija. Mira je otkrila i da odnedavno trenira jedan sport, koji je sve popularniji kod nas.

- Ovo je brazilska džiudžica, to je borilački sport. Volim MMA i volim borilačke veštine. Šta ću ja kad nisam rođena da budem balerina. Meni je žao što naši sportisti nemaju prostora da pričaju o tome. Ovo je sport gde radi celo telo i mnogo žena trenira. Imam dva fenomenalna trenera, oni mi dušu uzimaju, ali naučila sam tehniku samoodbrane na ulici. Svašta se dešava i zašto ženska osoba da ne zna da se odbrani? Preporučujem svim ženama da krenu na brazilsku džiudžicu - rekla je Škorićeva.

Mira je nerado progovorila i o sukobu sa koleginicom i nekada velikom prijateljicom Svetlanom Cecom Ražnatović, o čemu se dugo ćutalo.

- Meni je više muka na tu temu, hajde više da stavim tačku na to. Pucaju i brakovi a ne prijateljstva. Ja nikome nisam zabila nož u leđa, samo to ću da kažem i doviđenja, prijatno - istakla je Mira.

Škorićeva se pohvalila i uspesima svoje ćerke Milice, koja je upsešni student medicine, te je istakla da je ćerka sjajan čovek i prijatelj.

- Ona je šesta godina medicine, dobar je čovek, to prvo, dobar je prijatelj, bolja je osoba od mene. Ona je na ozbiljnom fakultetu, ima puno obaveza, a moj najveći oslonac je moj sestrić Danilo - rekla je Mira u pomenutoj emisiji.

hellomagazin.rs ATA Images
Tagovi: mira škorić

Pročitajte još