Emina Jahović: Veliki korak koji otkriva koliko je veza sa Sadetinom ozbiljna

Emina Jahović: Veliki korak koji otkriva koliko je veza sa Sadetinom ozbiljna

Autor: | 09/10/2019

0

Nakon razvoda od turske zvezde Mustafe Sandala, Emina Jahović je sreću pronašla uz biznismena Sadetina Sarana. Iako detalje svoje veze sa milionerom nije delila sa javnošću, izvor blizak pevačici tvrdi da je njihova veza sve ozbiljnija i da je neophodne stvari prenela u njegovu vilu jer u njoj često boravi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karnaval (@karnavalcom) on Oct 1, 2019 at 12:40am PDT


–Tako je počela malo-pomalo da prenosi svoje stvari u njegovu vilu. Budući da često boravi kod njega, on joj je predložio da donese neophodne stvari kako bi joj bilo lakše . Pristala je na kraju da donese sitnice, poput četkice za zube, pidžamu, trenerku, šminku... Međutim, jednog dana je došla sa koferom jer je shvatila da kod Sadetina mora da ima više stvari - dodao je izvor za Alo! i dodao da je Emina upoznala sinove Jamana i Javuza sa  svojim emotivnim partnerom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magazin Haberleri (@magazinperdesi) on Oct 3, 2019 at 7:18am PDT


–Emina je odvela sinove Javuza i Jamana u park, u kojem im se pridružio Sadetin sa svojom kucom. Ona je bila veoma uplašena zbog njihovog prvog susreta, ali na kraju je sve bilo bolje nego što je očekivala. Kada su probili led i kada je shvatila da sa njima neće biti problema, videli su se još nekoliko puta. Čak je vodila decu i kod njega u kuću. Sadetin ih je ugostio kao pravi domaćin, pa je i večeru spremio - otkrio je izvor za Alo!

Hellomagazin.rs AtaImages/Instagram
Tagovi: emina jahović