Magija Rima: Anđelina Džoli u nežnom izdanju, nasmejana i malo oblija? (foto/video)

Magija Rima: Anđelina Džoli u nežnom izdanju, nasmejana i malo oblija? (foto/video)

Autor: | 08/10/2019

0

Anđelina Džoli je ponovo zablistala u ulozi Grdane, a pred premijeru novog Diznijevog filma o zloj vili "Grdana: Gospodarica zla" koja je održana u Rimu, holivudska lepotica se nije pojavila u svojoj omiljenoj crnoj boji, već je sve iznenadila nežnim izdanjemu boji jorgovana.

Uz Anđelinu se u filmu pojavljuje i fenomenalna Mišel Fajfer, a za prvo pojavljivanje pred publikom, obe glumice su izabrale nežne autfite. Anđelina je bila očaravajuće u košulji boje jorgovana, koja je s prednje strane imala plisirani deo izrađen tako da podseća na krila leptira, koju je uparila s klasičnim crnim pantalonama i cipelama na nižu petu. Otkrivenih ramena, nasmejana, Anđelina je zaista izgledala očaravajuće, ali i malo oblije u odnosu na prethodni period.

Mišel Fajfer je odabrala bluzu u puder ružičastoj s zlatastom nijansom, a obe su izgledale izuzetno prirodno i lepo.

Ipak, za večernju premijeru izbor je bio sasvim drugačiji. Anđelina se vratila crnoj boji, obukavši dugu korset haljinu, dok je Mišel pokazala figuru u indigoplavoj haljini.

Obe su bile neverovatne na crvenom tepihu, ali i sa publikom koja je jedva čekala da se upozna sa svojim omiljenim zvezdama.

Zagrljaji i suze uz autograme... 

https://www.instagram.com/p/B3Wf_QkodSt/

https://www.instagram.com/p/B3RgVv9F2WP/

hellomagazin.rs Profimedia