Stevan Anđelković kupio je stan u elitnom delu Beograda, a evo i ko su mu komšije

Stevan Anđelković kupio je stan u elitnom delu Beograda, a evo i ko su mu komšije

Autor: | 05/10/2019

0

Pevač Stevan Anđelković nedavno je proslavio prvu godinu braka sa suprugom Natašom, a kako otkriva u intervjuu za pulsonline.rs, venčani list im je doneo dodatnu stabilnost u ljubavi i da u njihovom odnosu mesta za ljubomoru nema.

- Ne postoji više, mi smo jako dugo zajedno. Dvanaest godina je u pitanju, skoro smo se venčali, ali ta ljubomora je prošla. Naravno da je postojala u početku, pogotovo kad si mlad i obraćaš pažnju na svaku sitnicu, sve ti smeta, svako ti je potencijalna opasnost. Sad je to preraslo u jedan ozbiljan i zdrav odnos. Naravno da ljubav i strast postoje - navodi Stevan i priznaje da priželjkuje naslednike:

-  Svi me pitaju kada će beba. Radimo na tome i biće! Javićemo. (smeh)

Stevan je nedavno kupio luksuznu nekretninu, i to u kraju u kojem žive brojne poznate ličnosti poput Saše Kovačevića i Novaka Đokovića. Evo i da li se druži sa svojim novim komšijama.

- Ne glumim skromnost sada, ali ja generalno ne volim da pričam o tome, to je privatnost na koju svako ima pravo. Tačno je da su nam komšije i neke moje kolege i uspešni ljudi iz biznisa i sporta. Super je sve kad se sretnemo, znaju oni mene sa televizije, a znam i ja njih, tako da se pozdravimo ljubazno. Sa nekima se družimo, dok smo sa nekima samo na zdravo - zdravo. U svakom slučaju, imam super komšiluk - zaključuje pevač.

hellomagazin.rs ATA Images