Princeza Šarlot je zaista posebna: Kejt Midlton otkrila šta njena ćerka obožava

Princeza Šarlot je zaista posebna: Kejt Midlton otkrila šta njena ćerka obožava

Autor: | 03/10/2019

0

Iako čitav svet već ima ideju da princeza Šarlot nikako neće biti obična i smerna princeza, jer je još kao beba pokazala da će biti svoja i da će uglavnom raditi ono što poželi, pa čak i po cenu da se mama i tata naljute...

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton nedavno je priznala kako ni jedan član njene porodice nema isti ukus kad je u pitanju ljutina hrane, pa je prilično teško napraviti kari s kojim su svi zadovoljni. Na primer, princeza Šarlot obožava vrlo pikantan kari.

https://www.hellomagazin.rs/royalty/princeza-sarlot-je-vec-dobila-nadimak-u-skoli-koji-joj-odgovara-u-potpunosti/

Kejt je razgovarala je s Mahmudom Ahmedom, pobednikom MasterChefa 2017. tokom posete Centru Aga Khan u Londonu. I ona sama sklonija je ljutoj hrani za razliku od muža.

Razlog za razgovor o pikantnoj hrani je skoro putovanje Kejt Midlton i princa Vilijama u Pakistan koje ih raduje, jer će između ostalog isprobati razne delicije njihove kuhinje.

https://www.hellomagazin.rs/royalty/princ-dzordz-i-princeza-sarlot-bodre-tatu-i-mamu-kejt-je-u-boljoj-formi-od-vilijama-foto/

Vojvotkinja je za posetu obukla tirkiznu haljinu Amande Ross i kaiš boje smaragda. Izgled je dopunila minđušama pakistanske dizajnerke Zeen.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još