Kaji Ostojić se neće dopasti reči bivšeg supruga:  Ona nije žena sa kojom želim da provedem život

Kaji Ostojić se neće dopasti reči bivšeg supruga: Ona nije žena sa kojom želim da provedem život

Autor: | 03/10/2019

0

Katarina Kaja Ostojić je stavila tačku na pet godina dug brak sa svetski poznatim di-džejom  Džuniorom Džekom jer su se, kako je navela, među njima emocije ugasile.

- Vito i ja smo se rastali na miran način, sporazumno, jer je ljubav prestala između nas. Nije bilo nikakvih skandala, preljuba i nikakvog trećeg lica. Mi smo normalni ljudi i na taj način smo i prekinuli našu zajednicu, i jako me pogađa kad pročitam sve laži koje se danima pišu o nama. Dakle, bez bilo kakvih skandala i dostojanstven kraj. Sada bih volela da nastavim sa normalnim životom i vratim se na muziku. Hvala - napisala je Kaja pre nekoliko dana na svom Instagram profilu. Džunior Džek je ubrzo nakon toga objavio fotografiju sa novom devojkom, a sada je otkrio i njegovu stranu priče u vezi razvoda sa srpskom pevačicom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Junior Jack (@realjuniorjack) on Sep 8, 2016 at 3:21am PDT


- Ona nije žena sa kojom želim da provedem život i da, trebalo mi je nekoliko godina da bih to shvatio. Mi dva meseca već nismo zajedno fizički, a mentalno godinama - rekao je za "Scenu" svoju ispovest Džunior i istakao da ga priče o neverstvu ne zanimaju.

- Ukoliko je to uradila, to je njen problem. Mi smo se razveli zbog nerazumevanja.  Nikad ne žalim u životu zbog nekih postupaka. Budućnost mi je super, rekao je i naglasio je da je oduševljen novom devojkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Junior Jack (@realjuniorjack) on Oct 2, 2019 at 11:07am PDT


- Srećan je pogrešna reč! Oduševljen sam njom! - ushićeno je poručio di-džej.

 

Hellomagazin.rs Ata/Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti