Ljubavno prokletstvo sestara Kardašijan-Džener: Kajli će sama odgajati malenu Stormi

Ljubavno prokletstvo sestara Kardašijan-Džener: Kajli će sama odgajati malenu Stormi

Autor: | 02/10/2019

0
Foto Instagram

Koliko god se obogatile i bile planetarno popularne sestre iz rijaliti porodice Kardašijan-Džener, očigledno nemaju sreće u ljubavi. Veze i brakovi im se neslavno završavaju, a najčešći razlog je prevara koju dožive od svojih partnera.

Tako je ovo "ljubavno prokletstvo" sustiglo i najmlađu članicu porodice Kardašijan, ujedno i najmlađe milijarderke na svetu, jer ovih dana ne proživljava svoje najsrećnije dane. Kajli Džener okončala je dvogodišnju romansu sa svojim izabranikom Travisom Skotom, s kojim ima ćerkicu Stormi.

Prema pisanju stranih medija, 22-godišnjakinja i šest godina stariji muzičar su već neko vreme imali  problema u odnosu, a uprkos velikoj volji da ih reše, ipak nisu uspeli.

Provodili su dosta vremena razdvojeno i zaključili su da je najbolje da se sklone jedno od drugog. U skladu s tim, dogovorili su da će deliti starateljstvo nad jednogodišnjom ćerkicom. Dogovor je postignut bez uplitanja advokata i odlazaka na sud.

Kajli je sama otišla na venčanje Džastina Bibera i Hejli Boldvin u fenomenalnoj zlatnoj haljini.

https://www.instagram.com/p/B3FCf7eHzDy/

Kako navode bliski prijatelji slavnog para, Kajli i Travis već su nekoliko puta raskidali, ali ovoga puta male su šanse da će se ovoga puta pomiriti.

Podsetimo, pre samo dva meseca par je uživao na odmoru u italijanskom gradiću Portofino i plovio luksuznom jahtom, na kojoj je Kajli proslavila 22. rođendan. Svojim ponašanjem nikada nisu odavali da imaju problema, pa je tako i na spomenutom odmoru sve izgledalo idilično, prenosi tportal.hr

Ipak, pošto se odavno šuškalo da je Travis varao Kajli, izgleda da su tračevi bili istiniti.

 

hellomagazin.rs Instagram/KylieJenner