Uhapšen čovek koji je proganjao Draganu Mićalović: Mislila sam da će se smiriti

Uhapšen čovek koji je proganjao Draganu Mićalović: Mislila sam da će se smiriti

Autor: | 01/10/2019

0

Ako ste mislili da se slučajevi proganjanja i neprijatne situacije dešavaju samo holivudskim zvezdama, grešite, stalkeri, koji mogu da budi i te kako neprijatni i navalentni su svuda, a njihove fiksacije pojedinim ljudima iz javnog života su opsesija koja stvara haos u životu proganjanog. Takav slučaj se desio i mladoj glumici Dragani Mićalović.

Policija je danas, odmah po prijavi, uhapsila tridesetrogodišnjeg M.D. iz Obrenovca koji se sumnjiči za praćenje i proganjanje rođene sestre Slobode Mićalović, Dragane Mićalović.

Dragana je slučaj policiji prijavila danas, a M.D. je odmah po prijavi priveden i određeno mu je zadržavanje po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva, nakon čega će biti saslušan.

- Dobro sam, sve je u redu, nisam povređena, policijska istraga je u toku i ne bih ništa dalje komentarisala dok oni rade svoj posao - izjavila je Dragana za Blic i objasnila: 

- Istina je da sam imala neprijatne situacije poslednja četiri meseca. Smatrala sam da je u pitanju nesporazum i da će se smiriti, međutim, juče sam slučaj prijavila nadležnim organima, koji su odmah odreagovali - rekla je Dragana za pomenuti list.

hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još