Olivija Njutn Džon krade život od smrti: Plačem od bolova, ne znam koliko mi još vremena ostaje

Olivija Njutn Džon krade život od smrti: Plačem od bolova, ne znam koliko mi još vremena ostaje

Autor: | 01/10/2019

0

Glumica Olivija Njutn Džon je u četvrtom stadijumu kancera, koji se ovoga puta vratio žešće nego ikada, napao joj je i kosti. Dva puta je uspela da se izvuče iz kandži opake bolesti, ali ovog puta lekari joj ne daju skoro nikakve šanse.

Oliviji je rak prvi put dijagnostikovan 1992. godine, a drugi put s njim se suočila 2013. godine.

Otkako su 2017. godine lekari ustanovili da joj se rak dojke proširio na leđa, podvrgla se terapiji, a okrenula se i modernoj medicini pa konzumira lekove na prirodnoj bazi. Iz prehrane je potpuno izbacila šećer, a da bi ublažila fizički bol, konzumira marihuanu.

U ranijem intervjuu je otkrila kako je u četvrtom stadijumu raka i da su šanse za izlečenje vrlo male, ali je otkrila i da ne želi da zna koliko joj je još vremena ostalo. Za emisiju "This Morning" više puta je naglasila da se bori s užasnim bolovima, ali je i priznala da joj kod olakšavanja bolova pomaže marihuana.

https://www.instagram.com/p/B3Fr6nWnzgk/

"Plačem od bolova", priznala je ona i dodala da je bol ponekad neizdrživ.

Olivijin suprug s kojim je u braku deset godina, Džon Isterling, na njihovom ranču u Santa Barbari uzgaja kanabis samo za nju.

- Ne znam koliko mi još vremena ostaje, ali moram da uživam u životu. Poješću keks ako mi se jede. Popiću šoljicu čaja ako budem htela ili čašu vina, jer je uživanje u životu deo procesa izlečenja - kaže Olivija, prenosi index.hr

- Trudim se da ne mislim na smrt. Naravno, ako imaš rak, znaš da je kraj blizu, ali ne znaš kad će se to dogoditi. Mogla bih da umrem sutra, drvo bi moglo da padne na mene. Trudim se da ne razmišljam previše o tome, ali meditiram i okružujem se dragim ljudima kako bih bila smirena u vezi s tim - zaključila je zvezda filma "Briljantin".

 

 

 

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti