Ana Bekuta potpuno iskrena: Jelena Karleuša je u stanju za prijatelje da pogine!

Ana Bekuta potpuno iskrena: Jelena Karleuša je u stanju za prijatelje da pogine!

Autor: | 01/10/2019

0

Ana Bekuta i Jelena Kaarleuša učestvuju kao članovi žirija u jednom od najpopularnijih muzičkih takmičenja na domaćim televizijama "Zvezde Granda", a sem posla veže ih i prijateljstvo koje datira od vremena dok je Jelena bila tek na početku karijere.

Ana je bila bliska prijateljica sa Jeleninom mamom Divnom, tako da Jelenu poznaje mnogo bolje od nekih drugih kolega sa estrade. O njoj ima samo lepe reči da kaže, ali sasvim iskreno, bez lažnog laskanja.

- Ja sam Divnu poznavala celu svoju karijeru. Znam kada je Jelena trebalo da snimi prvi ploču, Divna je imala moju podršku. Dugo smo sarađivale, bez interesa i bile prijateljice. Jelena sigurno zna i svesna je toga. I ona je imala predrasude, kao i ja. Ja sam nju upoznala kao vrlo toplu i iskrenu prijateljicu, koja je u stanju za prijatelje da pogine i ja nju tako doživljavam - rekla je Bekuta iskreno o Jeleni za Grand.

Jelena je bila i jedna od gošći na rođendanskom slavlju Ane Bekute, koja joj se zahvalila što je svojom energijom i raspoloženjem doprinela da zabava bude sjajna.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/ana-bekuta-se-zahvalila-jeleni-karleusi-osmeha-radosti-je-bilo-na-pretek-zahvaljujuci-tvojoj-dobroj-energiji/

Ali i Ana je otišla na proslavu Jeleninog rođendana, na koji je stigla i pre same slavljenice!

https://www.instagram.com/p/B1TeE7Rowxl/

 

 

hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti