Milan Stanković: Rada i ja smo želeli da se sakrijemo od medija, ali su nas drugi odavali

Milan Stanković: Rada i ja smo želeli da se sakrijemo od medija, ali su nas drugi odavali

29/09/2019

0

Kada se pre više od deceniju pojavio na muzičkoj sceni Srbije, Milan Stanković privukao je pažnju kako dobrim vokalnim sposobnostima tako i prepoznatljivim stajlingom, ali ponajviše oštrim jezikom.

Ipak, nije mu bilo lako da u svom tom ludilu slave sačuva sebe pa je za Blic otkrio da je upravo zbog toga već četiri meseca na pauzi od posla, a da mu je taj savet prevashodno dala majka.

- Mama mi je rekla: “Napravi, sine, pauzu, sačuvaj dušu”. U vremenu ludila i hiperprodukcije da biste bili inspirisani i napravili nešto što zaista vredi to i ima smisla. Odlučio sam da se malo odmorim i radim na novim projektima - kaže za Blic Milan Stanković, a na pitanje da li to znači da je nekada morao da proda i dušu zarad uspeha, Milan je objasnio:

- Moja duša nije na prodaju. Ja sam primer da ne treba pristajati na prodaje. Pre sam plaćao svoju slobodu nego prodavao dušu.

Kako nije želeo da pravi kompormise po svaki cenu, Stankovića je to umelo da košta.

- Svako ima svoju karmu, vrednost i težinu. Sve je to srazmerno onome koliki ste - istakao je pevač.

On je, inače, pauzu iskoristio da uradi nešto dobro za svoju karijeru.

- Ono što mene raduje osim pesama i novog imdiža jeste novi koncept nastupa. Napravili smo audiciju koja će uskoro biti emotivana za DJ-ve i pevačice koji će me pratiti na nastupima - kaže Milan.

O njegovom privatnom životu posle raskida od pevačice Radmile Manojlović ne zna se mnogo. Milan uspešno krije taj deo intime, pokušavajući da u ljubavi uživa daleko od očiju javnosti.

- Nije da se Rada i ja nismo krili od medija. Želeli smo, ali su nas drugi odavali. Kada hoćete da sačuvate vezu i svoj privatan život vi to možete da izvedete na koji god način - iskreno je rekao Stanković.

Foto Marko Vulević

Iako nosi prsten na ruci, Stanković nije spreman da uskoro izgovori sudbonosno “da”:

- Nije verenički prsten. Ja ne verujem u papire i zavetovanje. U današnjem vremenu kada je sve promenljivo i nesigurno.

hellomagazin.rs/M G Mirko Tabašević/Marko Vulević