Ana Kokić spremna za nove izazove: Čak bih volela Editu da imitiram! (video)

Ana Kokić spremna za nove izazove: Čak bih volela Editu da imitiram! (video)

Autor: | 29/09/2019

0

Ana Kokić je jedna od učesnica nove sezone šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato", spremna je na nove izazove i nada se da će se publici dopasti ekipa koja ih uskoro očekuje sa novim imitacijama i koreografijom.

Sve je već uveliko spremno za novu sezonu TLZP , počevši od kostima do koreografija takmičara koji su se vredno spremali kako bi dali svoj maksimum u borbi za nagradu od 25.000 evra, koja će otići onome kome je najpotrebnija, što će odlučiti pobednik.

https://www.instagram.com/p/B24gfy0oCCO/

Ana Kokić je za Blic otkrila kakva je sećanja vežu za TLZP, s obzirom na to da je 2013. godine bila prvoplasirana.

- Ovo je moj omiljeni šou, u kojem sam prošla i naučila mnogo toga i po pitanju šou-biznisa. Nisam ušla da se takmičim da bih bila bolja od nekog. Kada sam čula ko su takmičari, jako sam se obradovala, jer sve te ljude jako dobro znam i svi su pozitivni. Čak bih volela Editu da imitiram, ali veći mi je izazov kada bih na zahtev produkcije imitirala nekog kojeg nikad nisam mislila da ću moći da izvedem, posle je slađe - rekla je Ana, dodajući da joj problemi sa leđima sa kojima kuburi već godinama, prema mišljenju lekara, neće zadavati problema tokom takmičenja.

U ovoj ol star sezoni, učestvovaće najistaknutiji takmičari iz prethodnih sezona. Publika će imati prilike da gleda veličanstvene imitacije koje će izvoditi Ana Kokić, Edita Aradinović, Ivana Peters, Katarina Bogićević, Dragan Kojić Keba, Nenad Pagonis, Nenad Knežević Knez, Željko Šašić, Aleksa Jelić, Daniel Kajmakoski, a njihove nastupe i u muzičkom i u scenskom smislu kao i svake godine komentarisaće i ocenjivaće stalni tročlani žiari, koji ove godine čine glumica Dubravka Mijatović, kompozitor Dušan Alagić, multimedijalni umetnik Uroš Đurić i jedan gostujući član koji će se menjati iz epizode u epizodu.

Prisetimo se nekih Aninih nastupa u TLZP:

hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: Ana Kokić