Srđan i Dijana Đoković uživali na koncertu Erosa Ramacotija (foto/video)

Srđan i Dijana Đoković uživali na koncertu Erosa Ramacotija (foto/video)

Autor: | 25/09/2019

0

Jedna od najvećih muzičkih zvezda, Eros Ramacoti, čija popularnost ne jenjava s godinama, a njegovi hitovi koji su već postali "punoletni" s nesmanjenim žarom se i dalje pevaju, sinoć je, ovog 24. septembra, nakon 10 godina ponovo zaveo beogradsku publiku svojim glasom i šarmom u okviru svoje svetske turneje pod nazivom "Vita Ce N'è". Među prisutnima pojavili su se i Srđan i Dijana Đoković, spremni da s Erosom provedu jedno nezaboravno veče...

Hitovi su se nizali, a publika je s njim pevala "Un Altra Te", "Cose de la Vita", "Fuoco nel Fuoco", "Se Bastasse Una Canzone", "Musica E"...

U prepunoj Štark Areni u Beogradu Eros je izašao pred publiku i rekao: "Dobro veče, hvala što ste došli, evo i ja malo pričam srpski", rekao je na srpskom i izveo numeru "Terra promessa".

https://www.instagram.com/p/B21Bf6ZoL04/

Među onima koji su odlučili da uživaju uz Erosa, našli su se i Novakovi roditelji Srđan i Dijana Đoković, koji su nasmejani stigli na koncert, da uz hitove koji su neprolazni provedu jedno spektakularno veče koje će se pamtiti.

Eros se nakon koncferta, na svom zvaničnom Instagram profilu, oprostio od Beograda uz reči napisane na srpskom jeziku i snimak s bine koji je zaista veličanstven.

https://www.instagram.com/p/B2z1hDLCwkP/

hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još