Poseban dan za sestre Bekvalac: Ljubav koju ništa ne može da zameni

Poseban dan za sestre Bekvalac: Ljubav koju ništa ne može da zameni

Autor: | 25/09/2019

0

Nataša Bekvalac i njene sestre Dragana i Kristina pravi su primer da je veza među sestrama posebna i neraskidiva. One su uvek tu jedna za drugu u dobru i zlu, zajedno slave i tuguju,  i najveća su podrška jedna drugoj.

Kako danas Nataša slavi 39. rođendan, njene sestre su se potrudile da joj dan bude poseban, pa su joj se dirljivim rečima obratile i na društvenim mrežama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Apr 14, 2019 at 11:20am PDT

-Srećan rođendan najposebnijoj sestri na svetu. Niko nema takvu sestru, hvala Bogu. Volim te do neba. Ovaj osećaj zauvek možemo da imamo zajedno. Nikad nisam ni ne umem da živim bez tebe - napisala je Kristina uz njihove zajedničke fotografije, a  čestitkama se  priključila i njihova starija sestra Dragana koja joj je poručila da je mnogo voli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Bekvalac♍-♋ (@draganabekvalac72) on Sep 24, 2019 at 3:45pm PDT

Nataša je dobila brojne čestike i od prijatelja i obožavalaca pa je istakla da nikada u jednom danu nije osetila toliko ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Sep 25, 2019 at 6:24am PDT


-Hvala vam na predivnim čestitkama, željama i na ljubavi koju mi šaljete. Toliko sam srećna i zahvalna na svemu, osecam ljubav čistije i više nego ikada, prepoznajem je na svakom koraku,vidim je u svemu. Jako mi je emotivan dan, hvala vam na ovoj ljubavnoj energiji,volim vas i ljubim jako- poručila je Nataša.
Marija Milenković Miloš Nadaždin/Instagram

Pročitajte još