Ešton Kučer zbog Demi Mur objavio broj telefona na Tviteru: Pošaljite mi poruku za istinu!

Ešton Kučer zbog Demi Mur objavio broj telefona na Tviteru: Pošaljite mi poruku za istinu!

Autor: | 25/09/2019

0

Ešton Kučer se uzdržava od bilo kakvog direktnog odgovora na memoare svoje bivše supruge Demi Mur prepune bombastičnih izjava u kojima otkriva da je u njihovom braku bilo svega i svačega. Međutim, njegov poslednji post na Tviteru napravio je potpunu pometnju.

Kučer je napisao tvit koji se svima na prvi pogled učinio kao reakcija na optužbe bivše supruge za varanje i navode o seksu u troje. Glumac je prvo napisao da je hteo da objavi neprijatan tvit, ali kada se osvrnuo i video svog sina, ćerku i suprugu, obrisao je napisano dodavši: "Život je dobar - Lari Kučer", citiravši svog oca.

 

Svi su pomislili da njegovi tvitovi dolaze pošto ga je Demi optužila da ju je prevario dva puta pre njihovog razvoda 2013. godine. Oni su bili u vezi od 2003., a venčali su se 2005. godine.

Demi je u memoarima napisala kako je njega stavljala ispred svega.

- Kad je izrazio fantaziju da dovede treću osobu u naš krevet, nisam rekla ne. Htela sam da mu pokažem koliko sjajna i zabavna mogu da budem - navela je između ostalog.

https://www.hellomagazin.rs/celebrity-news/posle-toliko-godina-demi-mur-otvorila-dusu-eston-je-varao-terao-na-grozne-stvari/

Međutim, oni koji prate Eštona su poslali poruke na objavljeni broj telefona, a zatim odgovor koji su dobili okačili na Tviter, objasnivši da se radi o njegovom očiglednom marketinškom triku, pri tom ga osudivši zbog toga:

- Demi  je barem iskrena za razliku od tebe, odrasti već jednom. Ovo je običan spam ne nasedajte! Ovaj telefonski broj vodi ka linku i prikupljanju naših ličnih podataka. Zbog ovoga sam sve više ubeđen da Demi govori istinu!- poručili su fanovi objavivši fotografije.

Izgleda da Ešton čak i ovakve situacije vešto koristi za promociju svoje kompanije, jer se ispostavlo da se Ešton i ranije služio ovim trikom, samo mu  je sada čitava bura oko Demine knjige dala podsticaj da priču o "Istini putem SMS-a" ponovi.

hellomagazin.rs Guliver/Getty