Ana Bekuta: Moja je odluka da se ne udam za Milutina

Ana Bekuta: Moja je odluka da se ne udam za Milutina

Autor: | 25/09/2019

0

Ana Bekuta je već punih sedam godina u emotivnoj vezi sa Milutinom Mrkonjićem, a iako se nisu na večnu ljubav zakleli  pred bogom, jedno u drugo imaju potpuno poverenje.

-Evo neki dan nas je nasmejala vest da on mene vara, natpisi me ne bole, a moram da kažem Milutin i ja smo uspešni svako u svom poslu. Ja dobro zarađujem, on ima svoj prihod i tu nema apsolutno nikakvog interesa. Mi ne možemo biti verniji jedan drugom nego što jesmo i bez papira. Nisam htela da se udajem za Milutina i to je bila moja odluka, a venčaniji ne možemo biti nego što smo svih ovih godina. Poštovanje, razumevanje i podrška u svakom smislu i sa moje i njegove strane i funkcionišemo kao tim, rekla je pevačica, a a onda se podsetila vremena i kada je sa 17. godina rodila sina Igora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on Sep 21, 2019 at 2:09am PDT


-Mene nikada nije zanimao svet, uvek sam se držala one: "Tiha voda breg roni". Nije me zanimalo tada da li sam hrabra zanimao me život i htela sam da mladim ženama koje su prolazile kroz sličnu situaciju kažem da ko zna zašto nam se takve stvari dešavaju i da samo pratimo svoje srce i da svoje biografije pišemo sami.  Nisu me zanimale priče drugih. Moja porodica jedino ima pravo da kaže nešto- rekla je Bekuta.
Marija Milenković