Dejan Stanković je uz prijatelja: Miha će sve ovo pregrmeti, on je rođeni fajter! (video)

Dejan Stanković je uz prijatelja: Miha će sve ovo pregrmeti, on je rođeni fajter! (video)

Autor: | 24/09/2019

0

Bivši fudbaler Srbije Dejan Stanković pričao je o svom kumu Siniši Mihajloviću koji trenutno vodi najtežu životnu bitku.

Stanković je u razgovoru za Informer otkrio najnovije detalje lečenja Siniše Mihajlovića, čoveka koji je krstio Dekijevog sina Filipa i kojeg Dejan zove Ćale još od vremena kad su zajedno igrali za Lacio i Inter.

Vest o bolesti Siniše Mihajlovića potresla je sve u Srbiji. Kako je on danas?

- Bio sam kod njega, videli smo se. Redovno se čujemo, Miha se drži. Kad je pre dva meseca otkrio da je bolestan, bio je to veliki šok za sve. Međutim, ako neko može da iznese tu borbu na svojim leđima i otera to zlo, može Miha.

Do kog stadijuma je stiglo njegovo lečenje?

- Odradio je prvi ciklus hemioterapije, sad je počeo drugi. Kroz koju nedelju bi opet trebalo da ga puste kući na neko vreme. Možda će njegov boravak van bolnice biti dosta kraći nego ovaj prvi jer ga čeka i treći deo lečenja. Očekujemo da sve završi krajem novembra, početkom decembra. Daće Bog da sve bude u redu. Čeka ga velika borba, ali on je rođeni fajter. Ne sumnjam da će Miha sve ovo pregrmeti, iako je mnogo teško - prenosi Kurir Sport.

A ovako su prošlog septembra kumovi pokazivali klincima fudbalske majstorije.

hellomagazin.rs Guliver/Getty