Verica Rakočević oduševila revijom u stilu Vudstoka i mjuzikla "Kosa"

Verica Rakočević oduševila revijom u stilu Vudstoka i mjuzikla "Kosa"

Autor: | 23/09/2019

0

Modna Kreatorka Verica Rakočević održala je veliku humanitarnu modnu reviju pod nazivom "Oko ljubavi", koja je bila posvećena obeležavanju 50 godina od legendarnog Vudstoka, ali i beogradske premijere kultnog mjuzikla “Kosa”.

Na multimedijalnom modnom događaju, koji je održan ovog 22. septembra u jedinstvenom ambijentu Oasis letnje bašte hotela Hilton, predstavljena je kreatorkina nova kolekcija fall/winter 2019/20. Po prvi put u Srbiji i regionu, u ulozi modela na sceni su se pojavile i osobe sa invaliditetom. Specijalna gošća koja je otvorila modni događaj godine je čuvena italijanska manekenka i glumica Garmy Sall.

Kolekcijom „Oko ljubavi“ za jesen/zimu 2019/20 inspirisana lepotom različitosti, tolerancije i uvažavanja, kreatorka Verica Rakočevič obuhvata i sažima svoj dizajnerski rad i životní put. Svojim kreacijama obišla je svet, a najnovijim boho komadima nastoji da sublimira elemente nacionalnog sa kosmopolitskim modnim tendencijama hipi epohe.

Kolekcija je izrađena od vune, kašmira i najfínije svile. Forma je udobna, ležerna, sa pratećim „oversize“ elementima i neverovatnim bojama. Ručno pleteni detalji i raskošni stilizovani kosovski srmovez pričaju o lepoti srpske lokalne tradicije koja u interpretaciji Verice Rakočević nalazi svoje mesto u vrhu svetske visoke mode već trideset pet godina.

hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti