Ovo moj je srećan dan: Poslušajte kako zvuči novi hit Željka Samardžića (video)

Ovo moj je srećan dan: Poslušajte kako zvuči novi hit Željka Samardžića (video)

Autor: | 23/09/2019

0

Proteklog vikenda pop pevač Željko Samardžić nastupio je na festivalu Rujan fest u Zagrebu koji izazvao veliko inteteresovanje tamošnje publike.

Željko je po ko zna koji put oduševio Zagrebačku publiku svojih proverenim hitovima,poput Starog lava, “Stani mi na crtu”, “9.000”, “Bezobrazno zelene”... a i pesme sa poslednjeg snimljenog albuma “Mila” su se uveliko horski pevale poput “Oči tvoje” sa kojom je i počeo koncert, zatim “Baš šteta”, “Nisi ti za male stvari”...

Dok je putovao ka Zagrebu sa svojom ekipom na pomenuti koncert Željko je snimio i objavio na svom Instagram, a potom i na Fejsbuk profilu deo potpuno nove pesme za koju narednih dana snima i spot u produkcijo IDJ videos.

Prema broju pregleda i prvim komentarima možemo reći da je Samardžić snimio HIT pesmu uz koju ćemo uskoro imati prilike da uživamo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Željko Samardžić (@zeljko_samardzic) дана 20. Сеп 2019. у 2:51 PDT

Pre početka koncerta u Zagrebu Željko je iskoristio je priliku da se sastane sa Draženom Žerićem-Žerom frontmenom Crvene jabuke u njegovom baru i da popričaju o duetskoj pesmi koju je za njih napisao Mirko Šenkovski-Geronimo, a aranžaman radi Miroslav Stolica. Inače, pesma će zajedno sa spotom biti objavljena ove jeseni.

Prilikom druženja ustanovili su da osim što su obojica rođeni Mostarci i da od kada imaju vozačku dozvolu voze istu marku automobila VW, sada voze i potpuno isti kombi iste boje, pa kada je Željko krenuo na koncert pokušao je greškom da uđe u Žerin kombi umesto u svoj.

hellomagazin.rs ATA Images, promo