Andrej Atijas prvi put posle razvoda: Anabelu i dalje obožavam, ona je moje visočanstvo

Andrej Atijas prvi put posle razvoda: Anabelu i dalje obožavam, ona je moje visočanstvo

Autor: | 23/09/2019

0

Pevačica Anabela Atijas i njen sada već bivši suprug, Andej Atijas, u tajnosti su se razveli pre dva meseca.

I dok se nagađa šta je zaista bio razlog da se njihova ljubavna priča definitivno završi, Anabela ne krije da joj je i ovaj razvod, kao i prethodni od Gagija Đoganija, teško pao.

– Andrej ima pravo na svoj život, slobodan je i poželjan muškarac, ja mu ovim putem želim svu sreću, poželela sam mu je i lično. Meni je žao, jer svaki brak, odnosno svaki kraj braka, je po meni jedan veliki neuspeh, ali Bože moj život, ide dalje –  iskreno je rekla Anabela za medije, a sada se prvi put posle razvoda oglasio i Andrej.

– Anabelu i dalje obožavam. Uvek ćemo biti prijatelji, ona je moje visočanstvo. Najbolja majka, žena, drug, ali, eto, nekada se ljudi ne mogu poklopiti. Trudili smo se i voleli, volimo se i dalje, ali bolje je imati dobrog prijatelja nego večitog neprijatelja – rekao je Andrej za Kurir i dodao kako da učešće njegove doskorašnje pastorke Lune Đogani u dve “Zadruge” nije razlog bračnog kraha s Anabelom.

– Ja sam uz Lunu bio 24 sata. Podržavao sam je u svemu. I uvek ću to da činim. Nije taj rijaliti uništio naš brak. Ma, ništa nije uništilo, jer da je tako, mi bismo ostali u lošem odnosu. Nas dvoje odlično funkcionišemo, kao porodica i dalje. Obaveze oko deteta ću ispunjavati, i više od toga. Svaki dan se čujemo. Naravno, Anabela će imati potpuno starateljstvo nad ćerkom, jer smo se sporazumno razveli – zaključio je on za pomenuti list.

hellomagazin.rs ATA Images