71. Emmy nagrade im nisu bile prijatne: Publika ismejala govor Kim Kardašijan i Kendal Džener (video)

71. Emmy nagrade im nisu bile prijatne: Publika ismejala govor Kim Kardašijan i Kendal Džener (video)

Autor: | 23/09/2019

0

Kim Kardašijan i Kendal Džener bile su glamurozno doterane na ovogodišnjoj dodeli Emmy nagrada, a bile su u ulozi prezenterki kojima je pripa čast da proglase pobednike u kategoriji najboljeg rijaliti Šoua. Njihov pripremljeni govor nije naišao na dobru reakciju publike, pa su ubrzo postale glavna tema u dvorani, ali i na društvenim mrežama.

- Naša porodica iz prve ruke zna da uverljiv televizijski sadržaj dolazi od stvarnih ljudi koji se pred televizijskim kamerama ponašaju kao i u realnom životu - ponosno je rekla Kim.

Njena mlađa sestra Kendal potom je nastavila fijasko rečenicom: 'Oni pričaju svoje priče bez ikakvih filtera i scenarija.' Istovremeno, dok su još govorile u mikrofon, publika više nije mogla da se uzdrži pa je prasnula u smeh, a rijaliti sestre svojim su grimasama dale do znanja da im nije svejedno i da su veoma ljute.

Smeh iz publike brzo su primetili i gledaoci na malim ekranima, pa je u svega nekoliko minuta internetom zavladala histerija.

https://twitter.com/David_Onda/status/1175934969333649409?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1175934969333649409&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.tportal.hr%2Fshowtime%2Fclanak%2Fnajneugodniji-trenutak-emmyja-kada-su-sestre-kardashian-jenner-ovo-izrekle-publika-je-jednostavno-prasnula-u-smijeh-20190923

Porodica Kardašijan našla se na meti kritika zbog spomenutih izjava, a najviše zato što većina gledalaca smatra da rijaliti porodica dobro koristi svoj unapred isplanirani šou za samopromociju i ostale biznise koje uspešno vode.

Smatra se takođe da je većina 'napetih' situacija iz rijalitija zapravo scenarijem dovedena do savršenstva i prezentovana svetu.

hellomagazin.rs Guliver/Getty