Megan Markl ponovo provocira: Luksuzni hotel i haljina od 10.000 evra za vojvotkinju

Megan Markl ponovo provocira: Luksuzni hotel i haljina od 10.000 evra za vojvotkinju

Autor: | 22/09/2019

0

Princ Hari i Megan Markl u petak su prisustvovali venčanju američke modne dizajnerke Miše Nanu i njenog izabranika Mikija Hesa u Rimu, što je izazvalo veliko zanimanje svetskih medija.

Megan Markl, koju je britanska javnost optužila da se razmeće državnim novcem, za venčanje je odabrala skupocenu kreaciju s potpisom modne kuće Valentino, čija cena iznosi vrtoglavih 10.000 evra.

Osim skupocene garderobe, par se tokom boravka u Rimu počastio i boravkom u luksuznom Hotelu Vilon smeštenom u strogom centru grada, u kojem noćenje košta vrtoglavih 1350 evra. Svojim nepromišljenim razbacivanjem novcem kraljevski par još jednom je sve podsetio da sebi mogu i hoće da priušte samo najbolje, bez obzira na to što o tome misle britanski građani, prenosi tportal.

Megan i Hari u Rim su sleteli u četvrtak (ovoga puta su doputovali komercijalnim letom), a osim hotela platili su i obezbeđenje kako bi mogli neometano da uživaju u hotelu. Lokalci tvrde kako je ulica u kojoj se nalazi hotel zbog boravka kraljevkog para celo vreme tokom njihovog boravka i danima pre bio ispunjen policajcima koji su bili zaduženi za sigurnost.

hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još