Nova era minimalizma

Nova era minimalizma

Autor: | 20/09/2019

0

Postoji li išta seksepilnije od iluzije nage kože? Sudeći prema catwalk izveštaju, definitivno ne! Mnogi dizajneri pribegli su ovom trendu – Lanvin, Stella McCartney, Balmain... A da biste ga verno ispratili, važno je da savladate određene lekcije...

 

Odaberite pravi tip podloge

Koristite proizvod koji odgovara vašem tipu kože. Ako imate problem s pojačanim lučenjem masnoće, koristite podlogu koja ne sadrži ulja ("oil free"). Ukoliko je vaša koža suva, oslonite se na onu s hidratantnim sastojcima.

Pronađite odgovarajuću nijansu

Isprobajte podlogu utrljavanjem manje količine u vilični deo lica (koža na rukama je drugačije boje). Nanesite nekoliko podloga na kožu, proverite boju na dnevnoj svetlosti i opredelite se za onu koja se u potpunosti stapa s vašim tenom.

Birajte postojane formule

Zahvaljujući njima, bićete mirni od jutra do kasne večeri, bez potrebe da vadite ogledalce i proveravate da li vaš ten i dalje izgleda besprekorno.

Baziran na laganoj, prozračnoj formuli, on efikasno ujednačava ten, prekriva nepravilnosti, podočnjake, fine linije, bubuljice i crvenilo. Obezbeđuje prijatan i prirodan osećaj, a pritom ne ostavlja tragove na odeći. Njegova nemasna struktura bez ulja dermatološki je testirana i nekomedogena. Obezbeđujući neprekidan mat izgled, Power Stay tečni puder ne zapušava pore, ne isušuje kožu i ostaje svež čak i tokom kontinuiranih aktivnosti, visokih letnjih temperatura i vlažnosti vazduha. Paleta od 15 različitih nijansi pruža mogućnost da pronađete baš onu koja vam odgovara. Potražite True Power Stay puder u Avon brošuri, ili na sajtu www.avon.rs!

Nanesite podlogu kao profesionalac

Ako je u pitanju puder, nanesite ga malim, kružnim pokretima, pomoću adekvatne četkice. Počnite od nosa, a onda nastavite prema ivicama lica. Ukoliko koristite tečnu podlogu, ili onu u kremi, utrljajte je u kožu vrhovima prstiju. Njihova toplota omogućiće ravnomerno nanošenje podloge u tankom sloju. Za savršenu završnicu, razmažite podlogu kozmetičkim sunđerčićem po celom licu – samo, nemojte da ga koristite za nanošenje, jer upija podlogu pa tako uzalud trošite preparat.

Zakamuflirajte vrat

Kada nanesete podlogu na lice, razmažite je malo s brade prema vratu. Tako ćete izbeći pojavu uočljive razlike u boji između lica i vrata. Ukoliko nosite odeću koja otkriva vaš dekolte, možete naneti malo podloge i na ovaj deo tela.

 

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: Avon lepota