Pink slavi 25. rođendan: Tema večeri je "Zlatno doba", a na stotine zvanica i dalje pristiže (video)

Pink slavi 25. rođendan: Tema večeri je "Zlatno doba", a na stotine zvanica i dalje pristiže (video)

Autor: | 19/09/2019

0

Signal televizije Pink u ovom delu Evrope pušten je 16. septembra 1994. godine. Neverovatan uspeh, razvoj, i realizacija nekih od najgledanijih programa, gradnja studija, ogroman broj kanala... i 25 godina postojanja TV Pink su razlog da večeras slave velikim, glamuroznim partijem koji kao temu ima "Zlatno doba".

Na glamuroznoj žurki prisustvuje veliki broj zvanica koji pristiže iz minuta u minut, a svojim odevnim kombinacijama koje su prošetali kroz poznati prestonički restoran ostavljaju bez daha. Kako je i običaj, domaćin žurke Željko Mitrović i njegova supruga Milica Mitrović stigli su prvi sa ćerkama Kristinom i Andreom, prenosi portal i televizija Pink.

Ali zabavu nije propustila ni majka vlasnika televizije Pink.

Na žurku su među prvima stigli voditelji Predrag Sarapa i Lav Pajkić, pevačice Ljupka Stević, Dijana Janković, Neda Ukraden i Nada Obrić, političari Dragan Marković Palma, Ivica Dačić, Zoran Đorđević, zatim Pinkove zvezdice Marina i Ljuba Stanković, bivši zadrugari Toma Panić, Pavle Jovanović i Aleksa Savić voditeljka Irina Vukotić, Dea Đurđević i Mladen Mijatović, a veoma važni gosti za vlasnika televizije Pink su bili deca iz Zvečanske, koja su ove godine išla na more zahvaljujući njemu.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, mađioničari Zeka i Piksi, voditeljke Irena Jovanović i Svetlana Grubor, kreatorka Suzana Perić, Nedeljko i Radoš Bajić, Sanja Marinković, pevačica Dragana Mirković i drugi samo su neki od mnogobrojnih zvanica koje su stigle na proslavu.

Željko je zvanice pozdravio pri dolasku, a zatim održao kratak govor.

Naravno uz dobru zabavu upriličen je i vatromet

hellomagazin.rs Printscreen/Youtube
Tagovi: televizija pink

Pročitajte još