Dijana Đoković:  Ostala sam željna Novaka

Dijana Đoković: Ostala sam željna Novaka

Autor: | 17/09/2019

0


Kada gledamo Novaka Đokovića kako gospodari teniskim svetom možemo samo da naslutimo koliko odricanja i rada stoji iza osvojenih pehara i nagrada. Naporni trenzi od malih nogu, uklapanje sa školskim obavezama, društvom i ono što većina sportista iskusi-samostalan život bez sigurnosti porodice.

Taj težak put je prošao i najbolji teniser svet. Uprkos svemu ostao je jako vezan za porodicu- braću Marka i Đorđa, oca Srđana i majku Dijanu, koja je u intervjuu za "Blic", otkrila koliko je ponosna na sva tri sina i zašto je posebno ponosna na Novaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FANPAGE OF NOVAK? (@djokovic_fanpage_) on Apr 7, 2016 at 7:26am PDT

- Ja sam najponosnija majka na svetu. Ali ne samo Novaka već i Marka i Đorđa. Ne odvajam ih, iako je Nole najuspešniji. To su moja tri dragulja. Jako sam ponosna na sve što je uradio u karijeri, ali sam pre svega ponosna na to što je postao dobar čovek. On je dobar je otac, sin, muž. Mislim da sve što radi, ne bi mogao bolje - rekla je Dijana za Blic i istakla da je od dana kada se Novak rodio znala da je poseban.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic Fan Club (@novakfanclub) on May 14, 2017 at 8:57am PDT


- Odmah sam znala da je poseban. Kada se rodio, toliko je vikao, kao magare neko, da sam odmah znala da je moj. Izgledao je oduvek stariji nego njegovi vršnjaci. Na rođenju je izgledao kao beba od tri meseca. Imao je izrazite crte lica i kosu, znala sam da je poseban. I moj..., kaže majka teniskog asa i ne skriva koliko joj sin nedostaje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic fanpage ?????? (@novakdjokovickingoftennis) on Jul 9, 2019 at 4:58am PDT


- Viđam ga koliko i svi drugi na TV-u, pa kažem sebi: „Bože, ja sam ovo dete rodila za ovaj narod, a najmanje za sebe!” Viđamo se tako što se jurimo po belom svetu. Iskreno, ostala sam ga željna. Marko i Đorđe su bili uz mene, provodili smo više vremena zajedno, a on je rano otišao. Nisam pratila njegovo odrastanje. Najmanje ga viđam i uvek bih volela da provedem vreme s njim. Da tako sedimo i evociramo uspomene. Samo da mi je živ, zdrav i srećan!- rekla je Dijana.
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram