Suze Kristijana Ronalda tope i najtvrđa srca: Nikada nisam video ovaj video, ne mogu da verujem! (video)

Suze Kristijana Ronalda tope i najtvrđa srca: Nikada nisam video ovaj video, ne mogu da verujem! (video)

Autor: | 16/09/2019

0

Fudbaler Kristijano Ronaldo pokazao je svoju nežniju stranu i to pred kamerama, gostujući u šou Pirsa Morgana "Good Morning, Britain".

Naime, nakon što mu je pušten snimak njegovog pokojnog oca, koji je govorio koliko je ponosan na sve što je njegov sin postigao, Ronaldo se vidno potresao i zaplakao.

- Nikada nisam video ovaj video. Nikada ga nisam video. Ne mogu da verujem - kroz suze je rekao fudbaler i dodao:

- Mislio sam da će intervju biti smešan, nisam očekivao da ću plakati. Moram ovo pokazati porodici. Stvarno nisam puno poznavao svog oca. Bio je alkoholičar. Nisam s njim mogao ni da razgovaram. Nismo imali nijedan normalan razgovor. Bilo je teško.

Njegov otac Žoze Dinis Aveiro bio je alkoholičar i bivši vojnik, a umro je od ciroze jetre u 52. godini, kada je Kristijano imao samo 20 godina. Nažalost, nije doživeo dane da svedoči vrhuncu slave svoga sina, kao ni rođenju njegove dece.

Kristijano je često naglašavao koliko mu je žao zbog toga, a prijatelj njegovog oca, koji je s njim bio u vojsci, rekao je da se Žoze uvek hvalio da će njegov sin jednoga dana biti najbolji igrač na svetu.

U razgovoru, svetski poznat fudbaler, dotakao se i svoje verenice Heorhine Rodrigez i njihovog venčanja.

- Jako mi je pomogla. I naravno da sam u nju zaljubljen. To je velika želja i moje majke. Tako da ćemo se venčati jednog dana. Zašto ne? Ona je moja prijateljica, otvorio sam joj srce i ona je svoje srce otvorila meni - zaključio je zaljubljeni Ronaldo.

hellomagazin.rs Guliver/Getty, youtube printscreen