Aleksandra Radović i Nina  Badrić zablistale na "Hello!" partiju

Aleksandra Radović i Nina Badrić zablistale na "Hello!" partiju

Autor: | 13/09/2019

0

Dolazak Aleksandre Radović i Nine Badrić na proslavu magazina "Hello" izazvao je posebnu pažnju javnosti. Pevačice koje godinama važe za najveće ženske pop zvezde regiona odabrale su modne kombinacije u kojima su zablistale! Ni jedna, ni druga ne mogu se često videti na događajima i gradskim dešavanjima, zbog čega su njihove fotografije na društvenim mrežama oduševile su fanove širom regiona.

- Ne odlazim često na gradska dešavanja, ali bi moj dolazak na ovu proslavu mogao da se protumači kao simbolični početak nove radne "sezone" tokom koje ću održati brojne koncerte u regionu, među njima i onaj u Zagrebu u čuvenoj dvorani "Lisinski" 10. novembra. U planu je izlazak i novog albuma - izjavila je Aleksandra Radović, koja je ovog leta oduševila publiku novim singlom "Ne volim te" koji je postao pravi radijski hit.

Pred koncert u Zagrebu, posebnu podršku pružila joj je koleginica Nina Badrić:

-Ne sumnjam da nam Aleksandra sprema magično veče u Zagrebu. Svi jedva čekamo da je čujemo -
rekla je poznata pevačica.

U pratnji članova svojih timova, Nina i Aleksandra su do kasno u noć uživale na zabavi, a svoje fanove i pratioce na društvenim mrežama oduševile su zajedničkim fotografijama, na kojima su pozirale u otmenim modnim kombinacijama.

Hellomagazin.rs Hellomagazin.rs

Najnovije vesti