HELLO! ROOFTOP PARTY: Ekskluzivne fotografije sa najglamuroznije proslave godine

HELLO! ROOFTOP PARTY: Ekskluzivne fotografije sa najglamuroznije proslave godine

Autor: | 12/09/2019

0

Ove godine, na tradicionalnoj godišnjoj zabavi magazina "Hello!" slavimo i izlazak našeg jubilarnog 600. broja, kao i 75 godina postojanja brenda “IHOLA!”.

“Hello! ROOFTOP PARTY” koji se održava u ekskluzivnom prostoru “Twenty two restaurant”, hotela “Metropol Palace” u Beogradu, okupio je vodeća imena iz sveta muzike, filma, sporta, kulture, medija, ali i diplomatije i biznisa.

Prisutne je pozdravio i glavni i odgovorni urednik magazina Hello! Nikola Golubović.

Neke od poznatih ličnosti koje su svojim prisustvom  uveličale ovu spektalularnu noć su i regionalna zvezda Nina Badrić, kreatorka Verica Rakočević sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem, glumac Ivan Bekjarev sa suprugom,  slikar Milan Cile Marinković, modni kreator i TV voditelj Boško Jakovljević, voditeljka Marina Kotevska, bračni par Danijela i Stefan Buzurović,  folk diva Dragana Mirković, pevačica Katarina Grujić, voditeljka Snežana Dakić, voditelj Ognjen Amidžić sa suprugom Danijelom Dimtrovskom, pevačica Aleksandra Prijović sa kumom, pevačem Acom Pejovićem, glumica Lidija Vukićević sa sinovima, pevačica Sara Jovanović

Poštujući elegantni dres kod, zvanice su dale sve od sebe da svojim raskošnim toaletama doprinesu sjaju naše zvezdane večeri.

Hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još

Najnovije vesti