Kim Kardašijan uplakana, kroz jecaj priznala: Preti mi neizlečiva bolest

Kim Kardašijan uplakana, kroz jecaj priznala: Preti mi neizlečiva bolest

Autor: | 10/09/2019

0

Kim Kardašijan (38) danima se oseća loše i žali se na bolove i otečenost zglobova. Kako bi definitivno utvrdila da li je sa njenim zdravljem sve ok, rijaliti zvezda odradila je neophodne lekarske nalaze.

- U poslednje vreme me bole zglobovi, ali na drugačiji način nego pre. Kao da me boli duboko u kostima - rekla je Kim u novoj epizodi šoua "Keeping Up With The Kardashians".

foto: printscreen youtube

Čim su rezultati stigli, njen lekar Danijel Valas pozvao je telefonom da joj ih saopšti, ali Kim nije ni slutila da će vesti biti loše.

foto: printscreen youtube

- Tvoja antitela su pozitivna na lupus i reumatoidni artritis - rekao je lekar, dodavši da Kim ima tipične simptome za ove dve bolesti.

Čim je čula ovo, rijaliti zvezda je počela da plače.

foto: printscreen youtube

Njen lekar je pokušao da je umiri rečima da se ne može samo na osnovu ovih testova, koje često znaju i da pogreše, nešto sa sigurnošću tvrditi, već moraju da odrade još brojne analize.

Ali kao da je uzalud pričao... Kim je uplašeno ponavljala da sada danima neće biti mirna i de ne može da veruje da se ovo njoj dešava.

- Ovakve stvari vam se uvuku u glavu i počnete razmišljati o najgorim mogućim ishodima. Dakle, sledećih nekoliko dana biće stvarno pakao živeti jer ću se stalno pitati šta imam i kako to rešiti. Neću znati na čemu sam sve do petka - iskreno je kroz suze priznala Kim koja je dobila ogromnu podršku svojih najbližih.

hellomagazin.rs printscreen youtube, guliver/getty
Tagovi: kim kardašijan