Žene sa ovim imenom zaštićene su od loše energije

Žene sa ovim imenom zaštićene su od loše energije

Autor: | 08/09/2019

0

Prema astrolozima i numerolozima na život svake osobe utiče dan, mesec, godina rođenja, ali takođe, veruje se da na osobu utiče i ime koje joj je dodeljeno ne rođenju.

Svako ime nosi sa sobom posebnu simboliku, ali postoje imena za koje se veruje da imaju posebnu čar i moć zaštite.

Predstavljamo vam ženska imena za koja se veruje da celog života štite i donose radost svojim vlasnicama.

Aleksandra

Ženski oblik muškog imena grčkog porekla, Aleksandar, i znači - "zaštitnik ljudi", "hrabar". Ime je prelepo i predstavlja snagu i samopouzdanje. Ako detetu date ime Aleksandra, veruje se da mu dajete posebnu zaštitu i snagu i da će lakše koračati putem života, piše Lovesensa.

Viktorija

Ime Viktorija ima neverovatnu moć i snagu. Ima latinske korene i njegovo značenje se prevodi kao "pobeda" ili "pobednik". Viktorija će iz bilo koje situacije izaći kao pobednik. Asertivna je i kretaće se prema svom cilju, brišući sve prepreke na tom putu. Energična, aktivna, atraktivna. Viktorija će uvek birati snažne i inteligentne partnere.

Irina

Sa starogrčkog jezika ime se prevodi kao "mir". Irine su prizemne i uravnotežene ličnosti koje zrače snagom i spokojem. Ove žene brzo donose odluke, preuzimaju sve rizike i lako rešavaju probleme. Irina je u stanju da sama sebe uvek zaštiti. Ima snagu volje i moćnu energiju koja pomaže da se spasi čak i u neverovatnim situacijama.

Jelena

Žena sa ovim imenom je duhovita i srdačna. Ipak, Jelena je često lakoverna, ali kada je jednom povredite njeno srce ostaje zauvek zaključano za vas. Ime Jelena ima starogrčko poreklo, mada je prisutno i u nazivu latinskih i grčkih imena. Njeno ime znači "sunčano", "svetlo", "sunčevo svetlo". Žene sa ovim imenom često su na rukovodećim pozicijama, mogu naći izlaz čak i iz vrlo teške situacije. Veruje se da ovo ime štiti Jelenu od svake negativnosti tokom života

Tatjana

Poreklo imena Tatjana ima dve varijacije. Jedan od njih je starogrčki, a po njemu potiče od reči "tatto" i znači "osnivač", "organizator". Druga je drevna rimska. Smatra se da je ovo ime izvedeno od imena sabinskog kralja Tita Tatija. A to znači "mirotvorac". Tatjana je samopouzdana, odlučna, postavlja ozbiljne ciljeve i hrabro korača prema njima.

Prema starom verovanju, imena koja u sebi sadrže slovo P. veruje se da štite vlasnika od negativne energije i toksičnih ljudi. takođe, veruje se da ukoliko želite detetu da date dva imena, prvo ime treba da izaberete na rođenju, a drugo tek na krštenju.

hellomagazin.rs guliver/thinkstock
Tagovi: Imena sreća

Najnovije vesti