Sanja Marinković: Rekla sam sinu da devojčica koja mnogo psuje nije prava dama! (video)

Sanja Marinković: Rekla sam sinu da devojčica koja mnogo psuje nije prava dama! (video)

Autor: | 05/09/2019

0

Sanja Marinković, voditeljka i autorka emisije "Magazin In" za sobom ima 18 godina i te kako uspešne karijere, a sada završava poslednje pripreme za 19. sezonu ove emisije. 

Marinkovićeva za objektiv emisije "Premijera" otkriva šta milionski auditorijum očekuje u ovoj sezoni i o kakvim temama će biti reči, kako i koji gosti će biti deo njenog uspeha.

- "Magazin In" će da priča o temama o kojima svi mi razmišljamo, a ja volim da kažem da smo svi mi srećni u zavisnosti od toga koliko imamo ljubavi. Ja je imam dovoljno, ne mislim samo o partnerskoj ljubavi, već i o ljubavi na poslu, u roditeljstvu i prijateljstvu. 

Bolne teme, iskreni razgovori, ali i suze radosnice, sve će to biti deo strukture ove emisije, a evo šta Sanja kaže o svojim prethodnim iskustvima.

- Jao, bilo je u jednoj emisiji suza, svi smo plakali, ali sada ne mogu da se setim. Ja sam vrlo disciplinovana u svom poslu. Mnogo volim svoj posao i radim vrlo požrtvovano. Ja mnogo očekujem od sebe, a tako i od drugih - ispričala je voditeljka i istakla da stavove koje iznosi u emisiji ne utiču na njen privatni život.

- Teško, uglavnom stavovi koje ja iznosim u emisiji, to nisu moji stavovi, to su stavovi žena koje se bave "Magazinom In" i žena koje se uglavnom žale na forumima - otkrila je ona.

 

Voditeljka je za emisiju "Premijera" otkrila i kako pored svih poslovnih obaveza uspeva da uskladi i brigu o nasledniku. 

- Šesti smo razred. Strahinja je veoma odgovoran. Nekad mi bude žao koliko je odgovoran. On sada ima simpatiju, u veoma specifičnom periodu je, ja kažem njemu da devojčica koja mnogo psuje nije prava dama - otkrila je Sanja. 

hellomagazin.rs Dejan Milićević/Mirko Tabašević