Severina uživa u porodičnom životu: U znak zahvalnosti sam počela redovno da kuvam

Severina uživa u porodičnom životu: U znak zahvalnosti sam počela redovno da kuvam

Autor: | 29/08/2019

0

Iako su mnogi sumnjali u ljubav hrvatske zvezde Severine i 15 godina mlađeg Igora Kojića, oni već pune četiri godine uživaju u bračnoj sreći. Venčali su se čak tri puta, u Istri, Beogradu i Zanzibaru, a da je njihov odnos svakoga dana sve jači i jači, Severina je otkrila u razgovoru za hrvatsko izdanje "Glorije".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Jul 30, 2019 at 3:49am PDT


-Igor je definitivno najvažniji igrač moga tima, jer je moja ljubav i najveća podrška. Srećna sam što volim i što sam voljena, a to je ideal svakog partnerskog odnosa. Igor obožava mog sina i jako se dobro razumijem s njim, a meni je najbolji prijatelj: stalno smo zajedno, imamo slične poglede na život i on mi je, uz sina, najveće nadahnuće. A ja sam im u znak zahvalnosti počela redovno da kuvam - ispričala je Severina i istakla da je najzad sazrela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on Feb 25, 2019 at 2:40am PST


-Ne zanosim se prošlim vremenima, niti ih doživljavam. Prošlost je dobra samo za intervjue, u kojima je lepo prisetititi se šta ste sve radili, s kim ste bili i da se pravite važni. U mom je poslu svaki dan nova utakmica po kojoj je meri sve postignuto - zaključila je Severina.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram
Tagovi: severina

Najnovije vesti